Gokart mini bajnokság a Hungaroring gokartpályáján 10 fő

109 990 Ft

Az élmény 2021. 10. 28. és 2022. 10. 31. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Mogyoród, Hungaroring

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

A Hungaroring Motorizációs Központ területén belül, a versenypálya közepén, exkluzív környezetben található ez a teljesen megújult és megszépült gokartpálya. A program 8 perc bemelegítő szabadedzéssel kezdődik, melyet 6 perc időmérő követ. A harmadik futamban pedig az elért helyezéseknek megfelelően, rajtrácsról indulva versenyeznek a résztvevők 12 körön keresztül. Az első három helyezettnek pezsgős díjkiosztót rendeznek.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

Az ár tartalmazza: 3 futam gokartozást 10 főnek, dobogós díjátadót, 3 üveg pezsgőt. A program ideje alatt a pálya zártkörű. A gokartok használatához minimum 150 cm magasság elérése szükséges.
A programra március közepétől október végéig foglalható időpont. A pálya novembertől március közepéig zárva tart, ebben az időszakban a gokartozás szünetel. 2020-tól már 13 db 270 köbcentis SODI GT4-R gokarttal (150cm<) várjuk a vendégeket 4 gyermek gokartunk (125cm<) mellett. Az összes gokartunk rendelkezik bukókerettel, fejtámlával és a már versenyautókból ismert 4 pontos biztonsági övvel is.

Létszám

A voucher 10 fő gokartozását tartalmazza.

Javasolt öltözet

Az 513 méter hosszú pálya szabadtéren található, ezért az érkező vendégek számára fontos a kényelmes, alkalomnak megfelelő ruházat. A résztvevők számára a program idejére higiéniai maszkot és bukósisakot biztosítanak, így minden adott egy kellemes gokartozáshoz.

Kísérők

Hatalmas napernyős teraszt és lounge részleget is kialakítottak, ahol egy frissítő üdítő vagy kávé mellett nyugodtan szurkolhatnak a kísérők az éppen versenyzőknek. Az időeredmények és a verseny állása eközben az LCD monitoron keresztül folyamatosan követhetőek.

Időjárási körülmények

Az időjárás befolyásolhatja a programot, rossz idő estén új időpontot biztosítanak.

Egyéb információk

Az első 3 helyezett dobogós díjátadó ceremóniában részesül, a díj helyezettenként 1 üveg pezsgő, valamint arany, ezüst illetve bronz színű nyakba akasztható Hungaroring emlékkártya.
A pályán a vendégek számára digitális időmérő rendszerrel felszerelt, a jelenleg legmodernebb 270 köbcentis SODI GT4 típusú gokart biztosított, állítható ülésekkel és pedálokkal. A köridőket a résztvevők futam közben a pályán kihelyezett LED kijelzőn követhetik.

 

Gokart mini bajnokság a Hungaroring gokartpályáján 10 fő

109 990 Ft

Az élmény 2021. 10. 28. és 2022. 10. 31. között használható fel.

Hasonló autós-motoros élmények a NagyNap.hu-n: