Hősök tere Trikke túra

14 900 Ft

Az élmény 2019. 11. 20. és 2020. 11. 19. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Budapest, V.kerület, Régiposta u

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Útvonal: Régiposta u., Márc 15. tér/Dunakorzó-látkép a budai oldalra/Vörösmarty tér-Váci utca-Fashion street/Szt. István Bazilika/Szabadság tér/Parlament/Lánchíd + Hősök tere: Andrássy út/Hősök tere/Városliget-park/Vajdahunyad-vár, Jáki templom másolat/Szépművészeti Múzeum/Műcsarnok/Műjégpálya és csónakázó-tó/Közlekedési Múzeum/Nagycirkusz, Vidámpark, Állatkert/Gundel étterem/Széchenyi Gyógyfürdő

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

Családok esetén, gyerekek ( 5-12 éves korig ) a Trikke-ra felszerelt platón utazhatnak, egy felnőttel együtt (ebben az esetben számukra a túra ingyenes). Jogosítvány nem szükséges.

Az Élmény időtartama

A program 2 órás.

Létszám

A voucher 1 fő élményét biztosítja.

Javasolt öltözet

Javasoljuk a kényelmes, évszaknak megfelelő, sportos ruházat viselését. Télen meleg kesztyű és téli ruházat ajánlott.

Kísérők

A haladási tempó miatt nehézkes a rokonok, barátok számára az élmény végig követése, persze minden vendéget szívesen látunk, az indulásnál. Továbbá közelben lévő jó kávézókban, boltokban hamar elröppen az idő, amíg a résztvevő visszaér.

Időjárási körülmények

Eső esetén is tudunk túrázni, de szélsőséges időjárás mellett új megfelelő időpontot keresünk. Télen is tartunk túrát, száraz útviszonyok esetén.

Egyéb információk

Maga a trikke-kal való haladás könnyen és gyorsan elsajátítható. A három ponton való támaszkodás miatt nem igényel különösebb gyakorlást, így a mozgás azonnal élménnyé válik.

Egyedi információk

A Trikke-al való mozgás közel áll a síeléshez, így azoknak akik szeretnek síelni, igazi élményt jelent a nyári időszakban, legyen szó egyszerű élvezetről, gyakorlásról, edzésről.

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Hősök tere Trikke túra

14 900 Ft

Az élmény 2019. 11. 20. és 2020. 11. 19. között használható fel.

Hasonló autós-motoros élmények a NagyNap.hu-n: