Hősök tere Trikke túra

14 900 Ft

Az élmény 2020. 02. 28. és 2021. 02. 27. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Budapest, V.kerület, Régiposta u

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Útvonal: Régiposta u., Márc 15. tér/Dunakorzó-látkép a budai oldalra/Vörösmarty tér-Váci utca-Fashion street/Szt. István Bazilika/Szabadság tér/Parlament/Lánchíd + Hősök tere: Andrássy út/Hősök tere/Városliget-park/Vajdahunyad-vár, Jáki templom másolat/Szépművészeti Múzeum/Műcsarnok/Műjégpálya és csónakázó-tó/Közlekedési Múzeum/Nagycirkusz, Vidámpark, Állatkert/Gundel étterem/Széchenyi Gyógyfürdő

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

Családok esetén, gyerekek ( 5-12 éves korig ) a Trikke-ra felszerelt platón utazhatnak, egy felnőttel együtt (ebben az esetben számukra a túra ingyenes). Jogosítvány nem szükséges.

Az Élmény időtartama

A program 2 órás.

Létszám

A voucher 1 fő élményét biztosítja.

Javasolt öltözet

Javasoljuk a kényelmes, évszaknak megfelelő, sportos ruházat viselését. Télen meleg kesztyű és téli ruházat ajánlott.

Kísérők

A haladási tempó miatt nehézkes a rokonok, barátok számára az élmény végig követése, persze minden vendéget szívesen látunk, az indulásnál. Továbbá közelben lévő jó kávézókban, boltokban hamar elröppen az idő, amíg a résztvevő visszaér.

Időjárási körülmények

Eső esetén is tudunk túrázni, de szélsőséges időjárás mellett új megfelelő időpontot keresünk. Télen is tartunk túrát, száraz útviszonyok esetén.

Egyéb információk

Maga a trikke-kal való haladás könnyen és gyorsan elsajátítható. A három ponton való támaszkodás miatt nem igényel különösebb gyakorlást, így a mozgás azonnal élménnyé válik.

Egyedi információk

A Trikke-al való mozgás közel áll a síeléshez, így azoknak akik szeretnek síelni, igazi élményt jelent a nyári időszakban, legyen szó egyszerű élvezetről, gyakorlásról, edzésről.

 

Hősök tere Trikke túra

14 900 Ft

Az élmény 2020. 02. 28. és 2021. 02. 27. között használható fel.

Hasonló autós-motoros élmények a NagyNap.hu-n: