Quadtúra a Gödöllői dombságban 2 fő 1 quad 60 perc

37 400 Ft

Az élmény 2020. 08. 12. és 2021. 08. 11. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Göd, Nemeskéri-Kiss Miklós út

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

A quad túra Budapest közelében, a városhatártól mindössze 16 km-re Gödön indul, majd felejthetetlen túrát tesznek a Gödöllői Dombság területén, így a vendégek Budapest közelében, mégis gyönyörű környezetben quadozhatnak, egy tapasztalt túravezető társaságában, aki külön quaddal vezeti a túrát. A Quadok nagyméretű, 600 cm³ -es, kétszemélyes, automata váltós túra TGB quadok felezőváltóval, négykerék hajtással, első differenciálzárral, csörlővel, így alkalmasak extrém akadályok leküzdésére is.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A quadok vezetése különleges előképzettséget nem igényel, de hatalmas élményt jelent, továbbá utasként az is részt vehet a túrán, aki nem kíván vezetni, vagy nincs jogosítványa. A programon csak a megajándékozott, és az általa meghívott személy vesz részt a túravezetővel, tehát más csoporthoz nem kell alkalmazkodni! A vendégek együttes súlya biztonsági okokból nem haladhatja meg a 180 kg-ot quadonként! A quad vezetésének feltétele: Érvényes A vagy B kategóriás jogosítvány bemutatása. ( személyautóra érvényes jogosítvánnyal is vezethető)

Az Élmény időtartama

A túra időtartama 50 perc.

Létszám

A voucher 2 fő részvételét tartalmazza, egyikük vezet, másikuk pedig utazik mögötte, mivel a quadok kétszemélyesek.

Javasolt öltözet

Bukósisakot a szervezők biztosítanak! Érdemes kényelmes, kosztűrő ruhát felvenni!

Kísérők

A túrán utasként a szülő felelősségére gyermek is részt vehet, fontos, hogy leérjen a lába a lábtartóra (kb. 140cm-es testmagasságtól).

Időjárási körülmények

Az időjárás befolyásolhatja a programot, ezért érdemes ez ügyben egyeztetni a szolgáltató partnerrel.

A túra menete

A túra első felében könnyebb, de megkapó szépségű részeken quadoznak, majd egyre nehezebb, technikásabb részek következnek. Időjárástól függően némi dagonyázás is várható, természetesen csak olyan mértékben, amit a vendégek jónak találnak. Az út során felkapaszkodnak a környék legmagasabb pontjára, ahonnan tiszta időben az egész Dunakanyar, a Pilis, és a Naszály is gyönyörűen látható. Útba ejtenek egy homokbánya gödröt is, itt alaposan próbára lehet tenni a quadok (és a saját) képességeiket!

 

Quadtúra a Gödöllői dombságban 2 fő 1 quad 60 perc

37 400 Ft

Az élmény 2020. 08. 12. és 2021. 08. 11. között használható fel.

Hasonló autós-motoros élmények a NagyNap.hu-n: