Ferrari 360 Replika autóvezetés KakucsRing 10+3 kör ajándék

Most 50% kedvezmény:

99 900 Ft helyett

49 900 Ft

Az élmény 2020. 06. 01. és 2021. 05. 31. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Kakucs Ring versenypálya

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Aki azt gondolná, hogy ez csak egy átlagos Ferrari utánzat, az bizony az anyósülést elfoglalva igen csak meglepődhet. A súlya nem haladja meg a 900Kg-ot és egy vérbeli versenyautóhoz híven, a biztonságot nyújtó bukócsövek sem hiányozhatnak a gépből. Mielőtt a versenypilóta a lovak közé csapna, pár szót azért ejt a 300 lóerős gépezetről, illetve arról, hogy mire számíthat a bátor jelentkező. Természetesen a résztvevő döntheti el, hogy maga vezet vagy átadja a kormányt egy profi pilótának.
Most 3 kör ajándék autózást választhat az alábbi autók közül: Audi R8, Audi S1 Rally, BMW i8, BMW M4 CS, Chevrolet Corvette C7, Dodge Challenger, Dodge Hulk, Ferrari 360 Replika, Ford Fiesta 2.0, Ford Fiesta Rally, Ford Mustang Eleanor, Formula Renault 2.0, Maserati GranTurismo, Nissan GT-R, Tesla Model S, Chevrolet Camaro Űrdongó, Subaru Impreza WRX Rally.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A vezetés feltétele a "B" kategóriás jogosítvány megléte. A vezetésre előre meghatározott időpontokban van lehetőség.

Létszám

A voucher 1 fő élményét biztosítja.

Javasolt öltözet

Az autóztatás speciális öltözetet nem igényel, de minden esetben az évszaktól függetlenül szükséges a hosszú felső, illetve a zárt cipő viselése.

Kísérők

A helyszín jellegét tekintve szívesen várjuk a rokonokat, barátokat. Számukra is biztosítva van a szórakozás, még ha nem is vehetnek részt aktívan a programban.

Időjárási körülmények

A programot extrém időjárási körülmények között elhalasztjuk, de természetesen lehetőséget biztosítunk egy másik időpont egyeztetésére.

 

Ferrari 360 Replika autóvezetés KakucsRing 10+3 kör ajándék

49 900 Ft

Az élmény 2020. 06. 01. és 2021. 05. 31. között használható fel.

Hasonló autós-motoros élmények a NagyNap.hu-n: