Ferrari California 460 LE vezetés Premium kör 14-16 km

99 990 Ft

Az élmény 2018. 03. 14. és 2018. 10. 31. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Budapest, IV. kerület, Íves út

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Most egy igazi Ferrari California volánja mögött élheti át azt, hogy milyen is ez a hamisítatlan, semmivel sem összehasonlítható életérzés. A vezetés előtt megismerkedünk az autóval, az instruktor minden tudnivalót elmond az indulás előtt, hogy az autózás felejthetetlen élmény lehessen.
A találkozási ponttól kiindulva 2 körforgalmon keresztül haladva, jobbra fordulva jó minőségű úton és az ipari úton is áthaladva ismerkedik a vendég az autó gyakorlati tulajdonságaival, instruktor segítségével. Így érik el pár száz méter után az első 2x2 sávos utat, mely már lehetővé teszi a felejthetetlen gyorsítás és lassítás élményét. Ezt követően a Váci út és Budapest végét jelző táblánál hajtanak fel az M0-s gyorsforgalmi útra, melyen a premium körnek megfelelő szakasz megtétele után a káposztásmegyeri lejárónál nagy ívű kanyarban, egy körforgalmi csomóponton keresztül és egy aluljárón (akusztikus élmény ajándék) történő áthaladást követően érkeznek vissza a kiindulási pontra.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A vezetések minden szombaton délelőtt 9.30 és délután 5 óra között zajlanak.

Az Élmény időtartama

A program időtartama kb. 30-40 perc. A vezetés oktató jelenlétében 14-16 km-en keresztül zajlik.

Létszám

A voucher 1 fő részvételét tartalmazza.

Időjárási körülmények

Rossz idő esetén a program elmaradhat, ebben az esetben természetesen lehetőséget biztosítanak a szervezők a vezetésre egy másik alkalommal.

Egyéb információk

Külön térítés ellenében a szervezők készítenek emlékcsomagot, tanúsítványt, illetve dossziét és fényképet. Ezek igénylését az időpontfoglalásnál előre kell jelezni a szervező felé.

Ferrari California

A Ferrari Californiát 2008-ban a Párizsi Autószalonon mutatták be. Nevét az 1950-es évek második felében gyártott Ferrari 250 GT-ről kapta. A California a Ferrari első kemény tetős kabriója. A kocsit elől-középen elhelyezett, benzinüzemű, közvetlen befecskendezésű 4,3 literes V8 motor hajtja, mely 460 LE teljesítményt ad le a hátsókerék-hajtású járműnek. 2+2 személyes, mely ideális családok autóztatására.

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Ferrari California 460 LE vezetés Premium kör 14-16 km

99 990 Ft

Az élmény 2018. 03. 14. és 2018. 10. 31. között használható fel.

Hasonló autós-motoros élmények a NagyNap.hu-n: