Ford Mustang GT 500 LE autóvezetés DRX Ring 4 kör+Ajándék Videó

Most 35% kedvezmény:

77 900 Ft helyett

49 900 Ft

Az élmény 2017. 07. 28. és 2018. 07. 27. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
DRX Ring - Kiskunlacháza Repülőtér

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Nagyon sok ember titkos álma, hogy egyszer odaléphessen egy erős, szívó V8-as motornak. Az pedig csak hab a tortán, hogy ezt egy legendával, egy igazi Ford Mustang-gal tehesse meg. Itt a lehetőség, ráadásul most a 2015-ös modellt próbálhatja ki az, aki egy igazi gumifüstös, adrenalin emelő programon szeretne részt venni. A jobb első ülésben instruktor ül, aki abban segít, hogy a vezetés során a lehető legtöbbet tudja kihozni magából és az autóból a program résztvevője. A belső kamerás felvételt az ár tartalmazza!

Időpont egyeztetés

Érdemes a szolgáltató partnerrel a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni. A program előre meghatározott fix időpontokban kerül megrendezésre.

Fontos információk

A partner elérhetőségéhez a megvásárolt program voucherének érvényesítése után lehet hozzájutni.
A voucher felhasználható egy személy részére 3 kör autóvezetésre, majd 1 körön keresztül történő utasautóztatás opcióban is. Ezt az igényt a szolgáltató partnernél történő időpont foglalásánál jelezni szükséges.

Létszám

A program 1 fő autózását tartalmazza.

Javasolt öltözet

Ajánlott a kényelmes, sportos évszaknak megfelelő öltözet. Az autózáshoz szükséges kiegészítők rendelkezésre állnak a helyszínen.

Kísérők

A helyszín jellegét tekintve szívesen várjuk a rokonokat, barátokat. Számukra is biztosítva van a szórakozás, még ha nem is vehetnek részt aktívan a programban.

Időjárási körülmények

Extrém időjárási körülmények között a program elmarad, de természetesen lehetőséget biztosítunk másik időpont egyeztetésére.

Egyéb információk

A DRX Ring a kiskunlacházi reptéren kialakított 2 km hosszú, nagy sebességű versenypálya, gyors kanyarokkal, hosszú egyenessel. Biztonságos, nagy bukóterekkel rendelkezik.
A vezetés során olyan versenypilóták navigálnak, mint például:
Nagy Norbert a Zengő motorsport ETCC pilótája
Tárnok Tamás négyszeres abszolút magyar rally bajnok
Mohácsi Ákos több, mint tízszeres magyar gyorsasági bajnok

Ford Mustang

A Mustang első prototípusa 1962-ben készült el, ami egy kétüléses, középkategóriájú roadster volt, aerodinamikus orral és alacsony szélvédővel. Ezt egy évvel később újrarajzolták és négyüléses autóvá alakították. Ez az autó már nagyban megegyezett a később gyártásba került modellel, de ez az autó még ék alakú első lámpákkal, nagyobb hűtőráccsal és nagyobb, akkor először megjelenő hátsó "hasáblámpákkal" rendelkezett, amik szintén a Mustangok jellegzetessége lett. Néhány apróbb változtatás után a Mustang sorozatgyártása 1965-ben megkezdődött, sőt, már öt hónappal később az év legjobb befektetésének tartották. Az azóta rendszeresen megújuló modell az amerikai álom és szabadság szimbólumává vált.

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Ford Mustang GT 500 LE autóvezetés DRX Ring 4 kör+Ajándék Videó

49 900 Ft

Az élmény 2017. 07. 28. és 2018. 07. 27. között használható fel.

Hasonló autós-motoros élmények a NagyNap.hu-n: