Ford Mustang GT Eleanor autóvezetés Hungaroring 6 kör

Most 50% kedvezmény:

259 800 Ft helyett

129 900 Ft

Az élmény 2020. 10. 21. és 2021. 10. 20. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Hungaroring

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Az autók szerelmese? Szeretne betekinteni a sportkocsik világába? Rajong az akciófilmekért? Itt a remek alkalom, hogy vezesse a filmtörténet egyik legismertebb autóját, a Ford Mustang "Eleanor" kultikus modelljét. Honnan is lehet ismerős ez a név? A 2000-ben újraforgatott Tolvajtempó c. filmben az "Elenanor" egy régebbi modellje volt látható. Élje át a vezetés örömét egy igazi technikás versenypályán, a 4,3 kilométer hosszúságú Hungaroringen! A program alatt az autóban egy instruktor lesz a segítségére abban, hogy a vezetés garantáltan emlékezetes maradjon.Minden vezetés mellé ajándék jár, amelyet a program napján, a helyszínen kap meg a résztvevő.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A vezetéshez érvényes B kategóriás jogosítvány szükséges. A program április és október között, átlagosan havi 1-2 alkalommal, előre meghatározott (többnyire) hétköznapokon kerül megrendezésre.

Létszám

A voucher 1 fő élményautózását tartalmazza.

Javasolt öltözet

Az autóztatás speciális öltözetet nem igényel, de minden esetben az évszaktól függetlenül szükséges a hosszú felső illetve a zárt cipő viselése.

Kísérők

A helyszín jellegét tekintve szívesen várjuk a rokonokat, barátokat.

Időjárási körülmények

A programot extrém időjárási körülmények között elhalasztják, de természetesen ebben az esetben lehetőséget biztosítanak egy másik időpont egyeztetésére.

Egyéb információk

Az időpont egyeztetésére a szolgáltató partnerrel telefonon munkanapokon 10 és 16 óra között van lehetőség. Külön térítés ellenében a helyszínen lehetőség van belsős kamerás felvétel rendelésére.

Műszaki adatok

- V8-as motor
- 500 LE
- 600 Nm nyomaték
- Hátsó kerék hajtás
- 6 sebességű manuális váltó
- Menetstabilizátor, kipörgésgátló

 

Ford Mustang GT Eleanor autóvezetés Hungaroring 6 kör

129 900 Ft

Az élmény 2020. 10. 21. és 2021. 10. 20. között használható fel.

Hasonló autós-motoros élmények a NagyNap.hu-n: