Éjszakai terepjáró túra 50 perc 1-4 fő

33 900 Ft

Az élmény 2017. 10. 17. és 2018. 10. 16. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Gödöllői dombság

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Ez a túraútvonal világosban is tartogat némi meglepetést, rendkívül meredek emelkedők, extrém oldaldőléses szakaszok, időjárástól függően hatalmas dagonyák teszik komoly kihívássá az útvonal bejárását. Mindez ha nem lenne elég kihívás, próbáljuk meg ugyanezt sötétedés után! Ezt csak igazi adrenalin függőknek ajánljuk!

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A terepjárót a túra alatt mind a négy résztvevő vezetheti. Speciálisan felkészített terepjárókkal nem lehetetlen a terep leküzdése sötétben sem, a profi túravezető mindvégig az autóban tartózkodva segíti tanácsaival a vendégeket a vezetésben.

Az Élmény időtartama

A túra időtartama 50 perc.

Létszám

A voucher maximum 4 fő részvételét tartalmazza.

Időjárási körülmények

A terepviszonyokat erősen befolyásolja az előzetesen esett csapadék mennyisége, ezért aki szeretne "dagonyázni", annak érdemes a túra beváltását csapadékosabb időre tartogatni.

Egyéb információk

Az útvonalak soha nem haladnak természetvédelmi területen, ennek ellenére csodálatos panorámájú, vadregényes, festői környezetben gyönyörködhetnek vendégeink. Lehetőség van több autó együttes túrájára, ez esetben, az autókban található rádiókészülék segíti az autók közötti kommunikációt!

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Éjszakai terepjáró túra 50 perc 1-4 fő

33 900 Ft

Az élmény 2017. 10. 17. és 2018. 10. 16. között használható fel.

Hasonló autós-motoros élmények a NagyNap.hu-n: