Buborékfoci Budapesti Kitelepüléssel 10-20 fő 1 óra

25 900 Ft

Az élmény 2018. 07. 19. és 2019. 07. 18. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Budapest, VI. kerület, Csengery utca

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Hiányzik egy jó ötlet a csapatépítéshez? Szórakozna egyet a barátokkal, ismerősökkel? Értelmezze újra a fociról alkotott véleményét! Ismerje meg egy merőben szórakoztatóbb és viccesebb oldalát a focinak!
A buborékfoci játékszabálya megegyezik a hagyományos fociéval, kivéve, hogy szabálytalankodni és fellökni a másikat engedélyezett. A bubi megvéd, így akár teljes erőből is nekicsapódhat az ellenfélnek. Óriási élményt nyújt, ahogyan a nagy felfújt átlátszó buborékokban fellökve egymást, a pályán próbálkoznak bejuttatni a foci labdát a kapuba.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A program a pályabérlést nem tartalmazza, csak a felszerelést és az eszközök bérlését. Bubbleball-t (buborékfocit) bárhol lehet játszani, ahol arra alkalmas a pálya (szabadban, műfüvön, tornateremben). A bubik súlyhatára 100kg. A bubik 5 éves kortól akár 70 éves korig használhatók. A programot Budapesten határain belül bárhová kitelepítik.

Az Élmény időtartama

A játék időtartama 1 óra.

Létszám

A voucher minimum 10, maximum 20 fő játékát tartalmazza. Egyszerre tízen, azaz kétszer 5 fős csapatok formájában űzhetik a játékot, de tetszés szerint cserélgethetik egymást az egy óra során.

Javasolt öltözet

A bubifocihoz szükséges mezt a szervezők adják. Öltözzön sportoláshoz, az öltönyt, farmert hagyja az öltözőben!

Időjárási körülmények

A programot nem befolyásolja az időjárás. Értelemszerűen esőben zárt helyen kell játszani.

Egyéb információk

Bubi méretek: 1,7m, 1,5m, 1,2m átmérőjű. Mindenki a magasságának megfelelő labdát tud választani, hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyen meccs közben és a legjobb átéléssel tudjon játszani (pl. családoknál mindhárom méret kombinációja lehetséges).

A bubifoci története

Az ötlet maga Norvégiában született. A helyi norvég TV munkatársai agyából pattant ki. Úgy gondolták, hogy olyan focit alkotnak, melyben a szabálytalankodás fogalma nem létezik. Azóta folyamatosan terjed egész Európában.
Norvégia után meghódította Olaszországot is, sőt a TV-s közvetítések után bajnokságokat is indítanak. Egy geg-ből mára már komoly és szórakoztató sportág emelkedett ki, és egyre szélesebb körben ismert, és egyre többen választják ezt a sportolási lehetőséget, foci helyett és foci mellett. Családosok is biztonságosan játszhatják és a gyerekek és szülők, akár egymás ellen is vetélkedhetnek a buborékfocival. Teljesen biztonságos és nagyon szórakoztató, hogy nagy felfújt átlátszó buborékokban lökdösik fel egymást a pályán a játékosok, és igyekeznek a foci labdát bejuttatni a kapuba.

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Buborékfoci Budapesti Kitelepüléssel 10-20 fő 1 óra

25 900 Ft

Az élmény 2018. 07. 19. és 2019. 07. 18. között használható fel.

Hasonló extrém élmények a NagyNap.hu-n: