Budai vár segway túra 2 óra

17 900 Ft

Az élmény 2018. 03. 17. és 2019. 03. 16. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Budapest, V. kerület

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Túl fáradt,hogy felmásszon a Várdombra? Látni szeretné a történelmi látnivalókat és tapasztalni szeretné a Várnegyed különleges légkörét de nem városnéző buszról? A Segway önnek van kitalálva!
A Budai Vár túrán először tapasztalatot szereznek a városközpontban, és miután elsajátították a segway használatát, áthaladnak a legendás Lánc-hídon és nekivágnak az ódon falak között húzódó sétánynak, amely felvezeti Önöket a Várhoz. Magában a Várban felfedeznek majd minden jelentős emlékművet, mint például a Mátyás templomot, a Halászbástyát, a Szentháromság teret, a Siklót, a Sándor palotát és mindenekelőtt a Habsburg palotát. Természetesen arra is van lehetőség, hogy a vendégek bemenjenek az egyes épületekbe, ha szeretnének.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A túrán való részvételhez a bérlőnek személyigazolvány és lakcímkártya megléte szükséges. A túrán résztvevőknek felelősségi nyilatkozatot kell aláírni, amely kizárja a szolgáltató partner felelősségét a használatból eredő mindennemű károkozásból. (KRESZ, túravezetői utasítások, más személyben vagy vagyontárgyakban keletkezett károk.)
Kizáró okok: 10 év alatti gyerek, várandós nő, alkoholos befolyásoltság, max 125 kg testsúly, egyéb testi fogyatékosságból eredő mozgáskorlátozottság, nem megfelelő egészségi állapot (pl. egyensúlyzavar, magas - alacsony vérnyomás, látászavar, szédülés, stb.), amely kizárja a Segway irányítását.

Az Élmény időtartama

A program időtartama 2 óra.

Létszám

A voucher 1 fő részvételét tartalmazza.

Javasolt öltözet

Évszaknak megfelelő ruházat javasolt.

Időjárási körülmények

Az időjárás befolyásolja a programot, ezért érdemes ez ügyben előzetesen egyeztetni a szolgáltató partnerrel.

Hogyan működik?

A Segway azért fantasztikus, mert függőleges helyzetben tud maradni, amikor Ön előredől, bár csak két kereke van. Sok technológiai érdekességet sűrítettek bele, ezt azonban észre sem veszi. Lézeres giroszkópok érzékelik, hogy a Segway mikor kezd dőlni. Az információ a kerekeket a megfelelő irányba és megfelelő sebességgel hajtó motort vezérlő számítógépbe kerül - s a roller megőrzi egyensúlyát. Rengeteg egység ügyel a biztonságra - két számítógép, öt giroszkóp, két akkumulátor és két motor, amely a csodajárgányt hajtja. Ha bármelyik elromlik, a másik helyettesíti. Se gáz se fék, csak testbeszéddel irányítható.

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Budai vár segway túra 2 óra

17 900 Ft

Az élmény 2018. 03. 17. és 2019. 03. 16. között használható fel.

Hasonló extrém élmények a NagyNap.hu-n: