Extreme Airsoft - The Team - 6 fő

36 900 Ft

Az élmény 2018. 02. 19. és 2019. 02. 18. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Budapest, XVIII. kerület, Jég u.

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Minden program eligazítással kezdődik, ahol a játékosok tájékoztatást kapnak a szabályokról, a fegyverek működéséről, a biztonsági előírásokról. A játékok lehetnek időlimitesek, mehetnek az utolsó emberig, vagy adott céltárgy megszerzéséig. Természetesen függ attól, hogy épp melyik pályát szeretnének használni. Lehetőség van zárt épületharcra, de a szabadban is vannak kialakított pályák.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A csapatokat a játék során instruktorok kísérik, akik figyelik a szabályok betartását, igény szerint vezetik a csapatokat, irányítják a játékot, illetve tanácsokat adnak.

Az Élmény időtartama

A program adrenalinban gazdag 3 óra.

Létszám

A program vouchere 6 fő részvételét biztosítja.

Javasolt öltözet

Védőmaszkot, térdvédőt, illetve katonai ruházatot (zubbony, nadrág) biztosítunk a program idejére. Ajánlott az évszaknak megfelelő, kényelmes, sportos öltözet.

Időjárási körülmények

A programot extrém időjárási körülmények között elhalasztjuk, de természetesen lehetőséget biztosítunk egy másik időpont egyeztetésére.

Egyéb információk

A szükséges ruházati és technikai felszerelést, fegyverzetet, illetve 1000 db BB lövedéket/fő biztosítják a játékosok számára.

Az Airsoft

Az airsoft vagy softair szó egy (6 vagy 8 mm átmérőjű műanyag vagy biológiailag lebomló) gömblövedéket kilövő, „alacsony” energiájú légfegyverekkel játszott hobbi-sport gyűjtőneve.

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Extreme Airsoft - The Team - 6 fő

36 900 Ft

Az élmény 2018. 02. 19. és 2019. 02. 18. között használható fel.

Hasonló extrém élmények a NagyNap.hu-n: