Lézerharc a laktanyában 21-30 fő

69 900 Ft

Az élmény 2018. 08. 15. és 2019. 08. 14. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Szentendre, Dobogókői út

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Egy volt szovjet laktanya területén most kipróbálhatják, milyen árkokkal, cserjékkel, fedezékekkel tarkított, terepen harcolni. Lejátszhatják a Ryan közlegény megmentésének kezdő jelenetét egy ostrom keretében, vagy a kiürített (és biztonságos) egykori épületekben városi harcot vívhatnak egymással. Több mint 10.000 m2 speciálisan erre a célra kialakított épületegyüttes, illetve 7 db természetes és mesterséges fedezékekkel, ásott árkokkal ellátott, változatos pályák állnak a lasertag játékosok rendelkezésére.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A lasertag természetesen teljesen biztonságos. Ugyanis valójában nem lézerfénnyel működik, hanem infravörös jellel, akárcsak a TV távirányítója.

Az Élmény időtartama

A játék, 2 órás időtartamú.

Létszám

A vouchert, maximum 30 fő veheti igénybe.

Javasolt öltözet

Sportos, laza öltözet javasolt, amit nem sajnál az ember, hogy ha koszos lesz. A lasertag ütközet végén értékmegőrzővel ellátott, kulturált öltöző és mosakodási lehetőség is rendelkezésre áll. A játékhoz váltóruházat viselése ajánlott.

Időjárási körülmények

A program a szabadban zajlik, ezért az időjárás befolyásolhatja annak megtartását, érdemes ez ügyben egyeztetni a szolgáltató partnerrel. Rossz idő esetén természetesen új időpontot biztosítanak.

Egyéb információk

A lasertag csapatépítő, mivel együtt kell mozognia, gondolkodnia a csapat többi tagjával, hogy nyerjenek. Amellett, hogy tényleg megmozgatja az agyad, a testet is oda kell tenni.

Egyedi információk

A legmodernebb piacvezető technológiának köszönhetően a lézerfegyverekkel lehetőség nyílik teljes napsütésben is játszani, nem kell merev mellényeket viselni.

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Lézerharc a laktanyában 21-30 fő

69 900 Ft

Az élmény 2018. 08. 15. és 2019. 08. 14. között használható fel.

Hasonló extrém élmények a NagyNap.hu-n: