Privát rafting túra a Sočán 2 fő részére

46 500 Ft

Az élmény 2020. 09. 18. és 2021. 09. 17. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Szlovénia, Bovec, Sušec kanyon

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

A mini raft egy három személyes gumicsónak, amely kisebb és keskenyebb mint a rafting hajó. Mivel kisebb, közelebb ülünk a vízhez, így jóval nagyobbnak tűnik minden hullám. Mivel keskenyebb, a szűkebb helyeken is elfér, így érdekesebb, kalandosabb vonalakon lehet vele menni. Ugyanakkor borulékonyabb is, ezért a túra elején - a még könnyebb részeken - meg kell tanuljunk egy kis vadvízi technikát. A kalandvágyó páros mögött ott ül a túravezető, aki magabiztosan kormányozza a hajót. Ugyanazon a szakaszon megy a túra mint a nagy hajókkal, csak így minden egy kicsit izgalmasabb.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A Sočán a vadvízi evezés szezonja március közepétől október végéig tart. Téli időszakban a program szünetel. Fontos az úszni tudás, és az átlagos fizikai kondíció.

Az Élmény időtartama

A program 2,5-3 órás.

Létszám

A program vouchere 2 fő élményét biztosítja.

Javasolt öltözet

A programhoz a teljes felszerelést a szolgáltató biztosítja: hajót, lapátot, neoprén ruhát és cipőt, sisakot valamint a mentőmellényt. A vendégek részéről csupán fürdőruhára, törölközőre és egy nagy adag jó kedvre van szükség.

Kísérők

Gyönyörű a környezet, aki nem akar a vízre menni, annak lehetősége van sétálni egyet a folyóparton amíg a többiek eveznek.

Időjárási körülmények

A rafting azon kevés kinti programok egyike, amit az időjárás nem befolyásol. Napos és esős időben is egyaránt élvezetes. Számunkra az eső nem más, mint folyékony napsütés.

 

Privát rafting túra a Sočán 2 fő részére

46 500 Ft

Az élmény 2020. 09. 18. és 2021. 09. 17. között használható fel.

Hasonló extrém élmények a NagyNap.hu-n: