Vadvízi hétvége a Sočán 2 fő

145 900 Ft

Az élmény 2021. 09. 26. és 2022. 09. 25. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Szlovénia, Bovec, Sušec kanyon

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Kétnapos program két fő részére, amibe igyekeztünk mindent belesűríteni, hogy igazán emlékezetes maradjon. A csomag tartalmaz 2 éjszaka szállást ***-os apartmanban és három vadvizes programot: Rafting, vadvizi kajak és kanyoning. Tapasztaljuk meg a Soča folyó kristálytiszta vizét minden szemszögből. A rafting során a hajót tapasztalt túravezető irányítja, de a technikás akadályok leküzdése igazi csapatmunka, minden résztvevő lapáthúzására szükség van. A vadvizi kajakban lényegesen közelebb kerülünk a vízhez. Egyedül ülünk benne, így nemcsak az evezést, de az irányítást is magunknak kell megoldjuk. Ennek megfelelően a folyó egy másik, könnyebb szakaszára megyünk. Végül a kanyoning során kerülünk csak igazán közel a vízhez és a természethez: ugrálunk a szűk medencékbe, csúszdázunk az évmilliók alatt simára csiszolt természetes csúszdákon, úszunk, sétálunk és mászunk a szűk folyómederben. Két nap, amit sosem fogunk elfelejteni!

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A Sočán a vadvizi evezés szezonja március közepétől október végéig tart. Téli időszakban a program szünetel.
Átlagos fizikai kondíció és úszni tudás szükséges.

Az Élmény időtartama

A csomag 2 éjszaka szállást ***-os apartmanban és három vizes programot tartalmaz.

Létszám

A program vouchere 2 fő élményét biztosítja.

Javasolt öltözet

A vízi programokhoz a teljes felszerelést a szolgáltató biztosítja. A vendégek részéről csupán fürdőruhára, törölközőre és egy nagy adag jó kedvre van szükség.

Időjárási körülmények

A vadvizi evezés azon kevés kinti programok egyike, amit az időjárás nem befolyásol. Napos és esős időben is egyaránt élvezetes. Számunkra az eső nem más, mint folyékony napsütés.

 

Vadvízi hétvége a Sočán 2 fő

145 900 Ft

Az élmény 2021. 09. 26. és 2022. 09. 25. között használható fel.

Hasonló extrém élmények a NagyNap.hu-n: