"Éljen az ifjú pár!" Pálinka Túra wellness szállással

53 900 Ft

Az élmény 2019. 10. 17. és 2020. 10. 16. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Visegrád, Rév u.

Vélemények

Hosszú volt a nászajándék listánk, de igazából ennek örültünk a legjobban. A közösen tervezett pálinka címke örök emlék lesz, a pálinka már elfogyott. Andi & Krisztián

Sok ajándékot kaptunk az esküvőnkre, de erre az egyre biztos, hogy örökké emlékezni fogunk. Köszönjük a barátoknak a különleges nászajándékot! :-) Emese

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

„Éljen az ifjú pár!” Általában így indul egy igazi esküvői buli. A hangulat fokozásához rögtön egy koccintós meglepetés nászajándékot javaslunk a Pálinkamúzeumban.
A program egy pálinkatörténeti előadással kezdődik. Pálinkás mesterük 4 gyümölcspálinkát kóstoltat pálinkakorcsolyákkal az ifjú párral. A túra végén meglepetésként a fiatal házasok 1 db esküvői pálinka címkét terveznek a múzeum címketervező programján. A címkét azonnal kinyomtatják és ajándékként adják a párnak egy pálinkás pohár szettel együtt, mely egy fiút és egy lányt ábrázol. A pálinka túra után pedig a kellemes 4 csillagos wellness szállodában várja az ifjú párt egy varázslatos vacsora, egy pihentető wellness, valamint egy mesés éjszaka. A szobában a fiatal házasokat egy meglepetés ajándék várja, melyet a Pálinkamúzeum ajánlásával állítottak össze.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A programon való részvétel korhatára 18 év. A pálinka túra ára tartalmazza az egy éjszaka szállást a 4 csillagos wellness szállodában félpanziós ellátással, a pálinkásmester előadását, a pálinkakorcsolyákat, ásvány- és forrásvíz fogyasztását valamint a meglepetés ajándékot a szállodában és az ajándék pálinka és saját címke készítését.
A program kiemelt időszakban (ünnepi időszakok, állami ünnepek, hosszú hétvégék) nem vehető igénybe.

Az Élmény időtartama

A pálinka túra időtartama kb. 60 perc. Kezdési időpont: a szolgáltató által küldött visszaigazolásban megjelöltek szerint.

Létszám

A voucher 2 fő pálinka túráját tartalmazza

Időjárási körülmények

A programot az időjárás nem befolyásolja, mert a pálinka túra a Pálinkamúzeumban zajlik.

Egyéb információk

Ezen a programon megismerkedhet a pálinkafőzés történetével az etruszkoktól kezdve a Gall-féle főzőberendezésen át napjainkig és bepillanthat a tiltott pálinkafőzés trükkjeibe illetve megtudhatja az igazi visegrádi zugfőző titkokat.

A pálinkakóstoló

A kóstolót a lágyabb ízű almatermésűektől indul a karakteresebb csonthéjas gyümölcsökön át az igazán zamatos bogyós termésűekig.

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

"Éljen az ifjú pár!" Pálinka Túra wellness szállással

53 900 Ft

Az élmény 2019. 10. 17. és 2020. 10. 16. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: