"Isten éltessen" Születésnapi Ottalvós Pálinka Túra

37 500 Ft

Az élmény 2019. 07. 17. és 2020. 07. 16. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Visegrád, Rév u.

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

„Koccintsunk a születésnapos egészségére!” Általában így indul egy igazi szülinapi buli. A hangulathoz és a koccintáshoz minden együtt van a ZUGFŐZDE Pálinkamúzeumban.
A program egy pálinkatörténeti előadással kezdődik. A pálinka túrán 4 gyümölcspálinkát kóstolnak pálinkakorcsolyákkal a vendégek. A túra végén meglepetésként az ünnepelt 1 db születésnapi pálinka címkét is tervezhet a múzeum címketervező szoftvere segítségével. A címkét azonnal kinyomtatják és ajándékként átadják a születésnaposnak.
A pálinka túra után pihentető éjszakát kínál vendégeik számára a múzeum szomszédságában lévő romantikus panzióban, mely a Dunakanyar egyik legszebb részén, a Visegrádon átfutó Apát-kúti patak partján található.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A programon való részvétel korhatára 18 év. A pálinka túra ára tartalmazza az egy éjszaka szállást bőséges büfé reggelivel, a pálinkásmester előadását, a pálinkakorcsolyákat, ásvány- és forrásvíz fogyasztását valamint az ajándék pálinka címke készítését.
A program kiemelt időszakban (ünnepi időszakok, állami ünnepek, hosszú hétvégék) nem vehető igénybe.

Az Élmény időtartama

A pálinka túra időtartama kb. 60-90 perc. Kezdési időpont: a szolgáltató által küldött visszaigazolásban megjelöltek szerint.

Létszám

A voucher 2 fő pálinka túráját tartalmazza.

Időjárási körülmények

A programot az időjárás nem befolyásolja, mert a pálinka túra a Pálinkamúzeumban zajlik.

Egyéb információk

Ezen a programon megismerkedhet a pálinkafőzés történetével az etruszkoktól kezdve a Gall-féle főzőberendezésen át napjainkig és bepillanthat a tiltott pálinkafőzés trükkjeibe illetve megtudhatja az igazi visegrádi zugfőző titkokat.

A pálinkakóstoló

A kóstolót a lágyabb ízű almatermésűektől indul a karakteresebb csonthéjas gyümölcsökön át az igazán zamatos bogyós termésűekig.

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

"Isten éltessen" Születésnapi Ottalvós Pálinka Túra

37 500 Ft

Az élmény 2019. 07. 17. és 2020. 07. 16. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: