Macaron mánia - A macaron sütés minden titka 1 fő

29 900 Ft

Az élmény 2019. 03. 21. és 2020. 03. 20. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Budapest, VIII. kerület, Rákóczi út

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Egy falatnyi habkönnyű finomság, ami nemcsak szép, de az íze sem mindennapi. Ráadásul végtelen számú variációkat rejt magában. Ez a macaron, ami világ körüli hódító útja során már hozzánk is megérkezett. A macaron készítő tanfolyamon, elárulják Önnek a macaron készítés legapróbb részleteit is, hogy aztán egy falatnyi boldogsággal varázsolhassa el vendégeit. Olyan tudásra tehet szert, amivel otthon is bátran nekiállhat, és újra megsütheti kedvenc macaronjait.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni. A főzőiskola előzetesen meghirdetett időpontjai közül lehetséges választani bejelentkezéskor.

Fontos információk

A macaron készítés minden lépését saját maga fogja csinálni, így otthon a receptet már könnyedén követni tudja. Alapanyagokat, receptet, eszközöket, kötényt és frissítőt biztosítanak.

- A tanfolyamon való részvétel tetszőlegesen átruházható másra.
Ha bármilyen okból módosítani szeretne a részvétele időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 72 órával még megteheti, később 5.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő.
Kérlek, vegye figyelembe, hogy a főzőiskolában csak friss nyersanyagokkal dolgoznak, ezért szükségük van némi felkészülési időre a beszerzéshez, hogy minden tökéletes legyen.

Az Élmény időtartama

A tanfolyam 3-3,5 órás, ahol teljes részletességgel megismerkedhet a macaron készítés minden titkával és legapróbb trükkjével.

Létszám

A voucher 1 fő részvételét tartalmazza. A program maximum 8 fős kis csoportokban zajlik, de 2 fő esetén már indul.
A programon való részvétel alsó korhatára 9 év.

Javasolt öltözet

Kényelmes utcai viselet javasolt.

Időjárási körülmények

Az időjárás nem befolyásolja a programot, mivel az beltéren zajlik!

Egyéb információk

A tanfolyam végén segítenek becsomagolni az Ön által készített csodás macaronokat, hogy kényelmesen haza tudja vinni (20-25 db/fő). A macaron tanfolyam mellé mandulalisztet (25 db macaron készítéséhez elegendő), 2 db Ön által kiválasztott macaron színezőt és 2 db habzsákot adnak ajándékba!

A macaron

A macaron (vagy makaron) tojásfehérje, porcukor, kristálycukor, mandulaliszt, vagy őrölt mandula és ételszínezék felhasználásával készülő édes sütemény. A két korongot általában vajas krémmel vagy lekvárral ragasztják össze. Velence környékén kezdett kialakulni a 14–15. században. Neve az olasz maccarone vagy maccherone szóból ered; akkoriban ez a szó bármilyen apró, tojásfehérjéből és darált mandulából készülő édességet jelenthetett. Később Franciaországban vált ismertté, és mára az egyik legjellegzetesebb francia cukrásztermék lett.

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Macaron mánia - A macaron sütés minden titka 1 fő

29 900 Ft

Az élmény 2019. 03. 21. és 2020. 03. 20. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: