Szerelmes pálinka túra Tőlem Neked 1 éj 2 fő

75 490 Ft

Az élmény 2020. 01. 19. és 2021. 01. 18. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Visegrád, Rév u.

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

A szerelmi vágykeltők között tartják számon a csokoládét, számos gyümölcsöt és az alkoholt is. A pálinka túrát ezért pálinkával töltött csokoládéval kezdik, 4 féle gyümölcspálinkával folytatják, a „Zugfőző kollégákkal” készíthető szerelmes fotóval és egy ajándék szív dugóval zárják. A túra alkalmával a Pálinkás Mester előadásából kiderül, hogy mi a kapcsolat Visegrád és a pálinka között, miért izgalmas a magyar pálinkafőzés története és a Tanácsköztársaság utáni tiltott pálinkafőzési időszakban hogyan ügyeskedtek mégis a zugfőzők. A túra alatt apró pálinkakorcsolyákat fogyaszthatnak a vendégek. A pálinka túra után pedig Visegrádon egy 4 csillagos wellness szállodában éjszakázhatnak.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A visegrádi 4 csillagos wellness szállodában az 1 éjszaka 2 főre vacsorával és bőséges büfé reggelivel, wellness használattal, aroma-, fény-, és só terápiás szaunák használatával értendő.
A program kiemelt időszakban (ünnepi időszakok, állami ünnepek, hosszú hétvégék) nem vehető igénybe.

Az Élmény időtartama

A program 2 nap 1 éjszaka pihenést és szórakozást tartalmaz. A pálinka túra kezdési időpontja a szolgáltató által küldött visszaigazolásban megjelöltek szerint.

Létszám

A voucher 2 fő részvételét tartalmazza.

Időjárási körülmények

A programot az időjárás nem befolyásolja, mert a pálinka túra a Pálinkamúzeumban 2 szinten (pince, jégverem) zajlik.

A pálinka

A pálinka hagyományos magyar gyümölcspárlat, melyet kizárólag erjesztett gyümölcscefre, gyümölcsmust vagy gyümölcsvelő lepárlásával készítenek. Általában szintén a pálinkák közé sorolják a – törvényi szempontból különálló – törkölypálinkát, amely erjesztett szőlőtörköly párlata. A pálinka, a törkölypálinka és bizonyos helyi változataik európai uniós eredetvédettséget élveznek: a „pálinka” elnevezést csak Magyarország és négy osztrák tartomány használhatja. A hasonló nevű pălincă eredet védett román gyümölcspárlat.

 

Szerelmes pálinka túra Tőlem Neked 1 éj 2 fő

75 490 Ft

Az élmény 2020. 01. 19. és 2021. 01. 18. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: