CSI Budapest-A hentes-szabadulós játék 2-8 fő

22 290 Ft

Az élmény 2022. 08. 13. és 2023. 08. 12. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Budapest, VII. kerület, Erzsébet körút

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Egy kegyetlen sorozatgyilkos tartja rettegésben Budapest lakóit. A rendőrkapitány a legjobb nyomozókból álló csapatot, Önöket rendelte az ügyhöz, hogy megállítsák az elkövetőt. Eddig egy lépéssel mindig lemaradtak, így az áldozatok száma egyre csak nő…Talán ma végre sikerül pontot tenni az ügy végére?
Egy hajléktalan bejelentésére érkeztek az elhagyatott sikátorba: „Évek óta lakom itten a sikátorban, de a napokban furcsa zajokra lettem volt figyelmes, a régi hentesüzlet felű. Mintha valamely emberi sikoltásra ébredtem a minap. Az egyik szomszíd patkány meg emberi ujjat rágdosott tegnap délután az ereszcsatorna alatt. Megnéztem vón közelebrű is, de befutott vele az odújába. Nálam itt telt be a pohár, gondoltam szólok, mégiscsak jobb a békesség.”
Nyomozó csapatuk feladata, kideríteni, hogy csak az alkohol beszélt-e az öregemberből, vagy forró nyomon vannak és itt a nagy lehetőség elkapni az évszázad legvéresebb gyilkosát!

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A játék 18 éven felülieknek ajánlott!
A programot legkésőbb 72 órával a program kezdete előtt lehet még lemondani, ezt követően viszont a voucher elszámolásra kerül.

Az Élmény időtartama

A program időtartama 75 perc.

Létszám

A voucher ára maximum 8 fő játékát tartalmazza.

Javasolt öltözet

Kényelmes, utcai viselet javasolt.

Időjárási körülmények

A programot az időjárás nem befolyásolja, mert az beltéren zajlik.

Időpont módosítása vagy lemondása

Időpont módosításra vagy lemondásra 72 órával korábban van lehetőség a partnernél. Amennyiben a leegyeztetett időpontban a résztvevő nem jelenik meg, és azt nem jelzi korábban a szolgáltató partnernek, a voucher a továbbiakban nem használható fel.

 

CSI Budapest-A hentes-szabadulós játék 2-8 fő

22 290 Ft

Az élmény 2022. 08. 13. és 2023. 08. 12. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: