Nyomozz otthonról! Játék határok nélkül-vérbeli nyomozás bárhol

Most 44% kedvezmény:

20 000 Ft helyett

11 110 Ft

Az élmény 2022. 09. 30. és 2023. 09. 29. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Vélemények

Imádom ezt az ötletet, hogy online lehet szabadulószobát játszani. Még nem is hallottam róla. Köszi NagyNap, kipróbáljuk, ez lesz a szülinapi ajándék a lányomnak! Barbara – Budapest

Azért választottam ezt az ajándékot a tesómnak, mert imádja a szabadulószobás játékokat, de ilyen online játékot még biztosan nem látott. És az is tetszett, hogy nem kell egy pincében bezárva lenni, hanem lehet otthonról játszani. Albert – Vác

Egy játékos kedvű pszichopata elrabolta a gyermekedet és addig garantálja az épségét, amíg követed az utasításait, amiken keresztül lerántjátok a leplet egy összetett sorozatgyilkosságról...

Bemutatjuk teljesen egyedülálló, otthoni krimi programunkat. Kellékeket és az első nyomokat postán küldjük majd el. A játékhoz mobiltelefonra, számítógépre, Facebookra, Instagramra és email fiókra lesz szükségetek. A játékot két csapatban, akár egymástól távol Pl.: külön városban kezditek el, majd az egyéni feladataitok megfejtése után összekapcsolódtok (pl. Skype, Facetime, vagy személyesen) és együtt illesztitek össze a kirakós utolsó darabkáit.

Fontos információk

A játék kezdésekor egyeztetnetek kell egy közös nyomozás időpontot, ezért a teljes játék akár több napot is lefedhet. A játék megkezdésétől számított 8 munkanapon túl az online nyomok, eszközök nem érhetők el!

Az Élmény időtartama

A program időtartama kb. 4 óra, amiből az első 2 óra az egyéni feladatok megoldására van, míg a második 2 óra a közös nyomozás a másik csapattal közösen.

Létszám

A programhoz ajánlott létszám csapatonként 2–2 fő, de 3 vagy 4 fő is részt vehet egy csapat munkájában.

Egyéb információk

Hogyan szeretné megkapni a vouchert?
– Elektronikus formában: a vouchert azonnal töltheti vásárlást követően a visszaigazoló e-mailből. A letöltött voucher színes, A4-es méretben nyomtatható.
– Elegáns borítékban: a papír vouchert csomagban küldjük a választott szállítási úton, futárral vagy postán. A csomag tartalmaz egy elegáns díszborítékot, benne az élmény ajándék színes voucherét, továbbá egy papír ajándéktáskát, amiben átadható az ajándék, valamint egy üdvözlőkártyát kis borítékban, amire a személyes jókívánságokat lehet írni az ünnepelt részére. A díszcsomagolás ára : 990 Ft.

Elegáns boríték esetén választható kézbesítés
– Futárral, ahol a megrendelt vouchert a GLS futárszolgálat szállítja ki Önnek. Ára: 2.790 Ft.
– Postai úton a megrendelt vouchert a Magyar Posta Zrt. szállítja ki Önnek ajánlott és elsőbbségi levélként. Ára: 1.190 Ft.

Választható fizetési módok
– Bankkártyás fizetés online a CIB Bank fizetőfelületén: gyors és egyszerű fizetés, azonnali visszaigazolással és elektronikus voucher választása esetén azonnal letölthető az élmény ajándék voucher A4-es méretben, nyomtatható formában.
– Banki átutalás netbankján keresztül: következő munkanap igazoljuk vissza befizetését és küldjük voucherét a megrendelt szállítási módon. Minden, az utaláshoz szükséges információt tartalmazni fog a rendelést követően Önnek küldött e-mailünk.
– Utánvéttel a futárnak is fizethet közvetlenül a kézbesítéskor készpénzben. Ez a fizetési mód csak elegáns borítékban történő rendelés esetén választható.
– Banki befizetés egy CIB Bank fiókban: a CIB Bank bármelyik bankfiókjában befizetheti számlánkra rendelésének értékét. Következő munkanap igazoljuk vissza befizetését és küldjük voucherét a megrendelt szállítási módon. Minden, a befizetéshez szükséges információt tartalmazni fog a rendelést követően Önnek küldött e-mailünk.

Élménygarancia 3 pontja
1. Érvényes 12 hónapig: a voucher a megvásárlástól számított egy évig érvényes, így a megajándékozottnak bőven van ideje az ajándékot élményre váltani.
2. Díjmentesen cserélhető: a voucher a megvásárlás után a voucher érvényesítéséig bármilyen másik élményre ingyenesen cserélhető. Ha a kiválasztott élmény értéke meghaladja a megvásárolt voucher értékét, akkor a különbözetet kell megtéríteni, a csere ebben az esetben is díjmentes.
3. 60 napig visszatéríthető: amennyiben a megvásárolt élményt mégsem szeretné felhasználni vagy ajándékba adni, és ezt a vásárlástól számított 60 napon belül jelzi kollégáinknak, úgy maradéktalanul visszatérítjük a megvásárolt voucher értékét.

 

Nyomozz otthonról! Játék határok nélkül-vérbeli nyomozás bárhol

11 110 Ft

Az élmény 2022. 09. 30. és 2023. 09. 29. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: