Rázva, nem keverve - szabadulós játék 2-5 fő

9 990 Ft

Az élmény 2018. 09. 24. és 2019. 09. 23. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Budapest, VI. kerület, Paulay Ede utca

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

James Bond titkos világa, küldetései és kütyüi. Ez mind itt van egy helyen. A szervezők titkos búvóhelyet rendeztek be, ahol a dupla nullás ügynökök rejtőztek a küldetéseik alatt. Most azonban valami történt, az ügynökök eltűntek, csak az addig összegyűjtött nyomokat találják itt és Önöknek kell megmenteni a veszélyben lévő országokat.
A csapat egy tagját a játék elején egy külön szobába zárják, ahol egyedül kell helyt állnia. Jó hír, hogy ez csak pár percig tart, mert utána, ha elég ügyesek a másik szobában maradt csapattársak, akkor ki tudják menteni. Az igaz, hogy addig egy vaksötét helyiségben kell nyomokat keresni, de segítségére lesz egy éjjellátó berendezés és egy zseblámpa is. Szóval a csapat bevállalós tagja kerül ide.
De mi lesz közben a többiekkel? Nekik egyéb feladatokat meg megoldani a szomszédos szobában, illetve együtt kell működni a különzárt csapattárssal. Együttműködés, csapatmunka e kettőre van szükség!
Egy idő után aztán fény derül mindenre, vagy legalábbis a sötétkamrára és folytatódik a nyomozás a különleges eszközökkel. Továbbra is logikai feladatok és zárt fiókok, táskák várnak Önökre, de egy kicsit felrázott környezetben, hisz a 007-es is így szereti. Rázva, nem keverve…

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A partner elérhetőségéhez a megvásárolt program voucherének érvényesítése után lehet hozzájutni.

Az Élmény időtartama

A kijutás 60 percre limitált.

Létszám

A program vouchere minimum 2, maximum 5 fő felejthetetlen élményét tartalmazza.

Időjárási körülmények

Az időjárás nem befolyásolja a programot, mivel az egy zárt, fedett helységben zajlik.

Egyéb információk

Ezzel az élménnyel nem a gyermekkori szobafogságot kell újra átélnie. Izgalmas történetek, igényesen berendezett szobák, kellően nehéz feladatok és kedves moderátorok várnak a résztvevőkre.
Ha baráti társaságával, családjával, vagy kollégákkal egy óra tömény szórakozásra vágyna, akkor ez a program a legmegfelelőbb minderre. Itt csapatával juthat ki egy logikai fejtörőkkel teli szobából.

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Rázva, nem keverve - szabadulós játék 2-5 fő

9 990 Ft

Az élmény 2018. 09. 24. és 2019. 09. 23. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: