Titokszoba - csapatjáték kreatív ötletekkel, leánybúcsú csomag

24 900 Ft

Az élmény 2018. 12. 14. és 2019. 12. 13. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Budapest, VI. kerület, Szív utca

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Fél évvel ezelőtt a Lullenstyd Intézetben történt valami. A kutatók még mindig értetlenül állnak az események előtt. Két ember. Egy titokba burkolózó fordulat. Az Esemény, ami megváltoztatta a világot. Kik ők? Mi történt velük? Hol vannak most? Ezt kell deríteni! A Titokszoba a szabaduló játékok kreativitást megmozgató változata, ahol az élményt a játékosok ötletei teszik még izgalmasabbá. A „Leánybúcsú” ünnepeltje egyedi ajándékot kap, a kibontakozó történet főszereplőjévé válhat: az ünnepelt életéből egy kiválasztott epizódot, történetet beépítenek a közös játékba.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

Az interaktív játékot két szobában, tablettel a kézben játsszák. Semmilyen előzetes lexikális vagy technikai tudásra nincs szükség. Felső korhatár nincs. A teljes csoportra vonatkozó alsó korhatár 16 év. Az épület nem akadálymentesített, a szoba a harmadik emeleten helyezkedik el.

Az Élmény időtartama

Körülbelül másfél óra. Az igazán pörgős csapatoknak a játék akár 100 percig is eltarthat.

Létszám

A „Leánybúcsún” , maximum 8 fő tud részt venni az izgalmas játékban.

Javasolt öltözet

Az időjárásnak megfelelő ruházat javasolt. A menyasszony és a koszorúslányok ruhakölteményeire itt nem lesz szükség, fontosabb a kényelmes öltözet.

Időjárási körülmények

A Titokszoba egy belvárosi épület harmadik emeletén van – az időjárásnak nem lesz kitéve a csapat.

Egyéb információk

A „Leánybúcsú” igénybevételének feltétele, hogy a felhasználás időpontja előtt legkésőbb 3 nappal megbeszéljük, hogy az ünnepelt életének mely történetét emeljék be a játékba. A játék végén fénykép készül, amelyet kinyomtatva ajándékba kapnak.

A Titokszobáról

A játék a találékonyságot teszi próbára és megmutatja, hogy a csapattagok hogyan tudják inspirálni egymást. Nem zárjuk be az ajtót. Nincs ijesztgetés, rozsdás lakatok keresgélése. Az izgalmasan berendezett szobában a fantázia szabadul el.

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Titokszoba - csapatjáték kreatív ötletekkel, leánybúcsú csomag

24 900 Ft

Az élmény 2018. 12. 14. és 2019. 12. 13. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: