3 óra játék Gamerlandben 2-5 fő részére

15 000 Ft

Az élmény 2021. 09. 26. és 2022. 09. 25. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
1033 Budapest, Szentendrei út

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Lődd el ezt a vouchert és próbáld ki az elsők közt Magyarország legnagyobb gaming centerét! Rendelkezésre állnak gamer PC-k, új generációs konzolok (PS5, XBOX Series X) választható játékokkal és autóverseny szimulátorok! FIFA-zz vagy Mortal Kombatozz újgenerációs konzolokon, pörgesd a Warzone-t 200 FPS-en, vagy ülj be Hamilton autójába és nyomd tövig a gázt versenyszimulátorainkon!
Egy hely, ahova bármikor lejöhetsz a haverokkal gamelni egyet. Egy hely, ahol nem jön zavarba a személyzet, ha megkérdezed milyen FPS játékok vannak, vagy hogy hány hertzes a monitor. Egy hely, ahol minden úgy van kialakítva, hogy otthon érezhesd magad, miközben a látvány szinte leviszi a hajad. High-tech rendszer, egyszerű belépés a gépekbe, hűségprogramok, változatos géppark, és isteni kaják, ha úgy érzed lement a HP-d.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza.

Fontos információk

A programon 14 éves kor alatt kizárólag szülői felügyelettel lehet részt venni, egyéb életkori megkötés nincs.

Az Élmény időtartama

A program időtartama 3 óra.

Létszám

A voucher maximum 5 fő élményét biztosítja.

Egyedi információk

Apropó, gépek! Azt tudtad, hogy Gamerlandben profi számítógépek és konzolok (van mindből!) mellett, VR-t, arcade játékokat, versenyszimulátorokat, foci arénát és még egy oktagont is találsz? Azt már csak félve tesszük hozzá, hogy nemzetközi mintára készült esport arénánkban Közép-Európában egyedülálló Samsung The Wall microLED-falon élvezheted majd a hagyományos sportközvetítéseket, házi versenyeinket, a magyar esport bajnokság döntőit és – reményeink szerint minél hamarabb – külföldi csapatok meccseit. Mit is mondhatnánk még? GL&HF

 

3 óra játék Gamerlandben 2-5 fő részére

15 000 Ft

Az élmény 2021. 09. 26. és 2022. 09. 25. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: