Páros Borkóstoló, pincetúra és lovaskocsikázás a Monori Pincefaluban

33 290 Ft

Az élmény 2021. 10. 19. és 2022. 10. 18. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Monor, Mátyás király utca

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Látogassa meg párjával a Monori Pincefalu jelenleg legnagyobb befogadóképességű pincéjét, a nemrég megújult Kultpincét, mely a régmúltra visszavezethető hagyománnyal rendelkezik. Vegyen részt egy borkorcsolyával összekötött borkóstolón, majd fogyassza el a helyi alapanyagokra támaszkodó hideg vacsoránkat. Ezt követően sétálhat az Ezer Pince Tanösvényen, majd 1 órán keresztül élvezheti egy lovashintó kényelmét.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A csomag tartalma: Fogadópálinka, 5 boros borkóstoló borkorcsolyával és pincetúra a KultPincében, hideg vacsora (házi májas, töpörtyű, császárszalonna, kézműves sajt, zöldségek, friss kenyér); séta az Ezer Pince Tanösvényen, 1 órás lovashintós túra a Monori Pincefaluban

Az Élmény időtartama

A program kb. 4 órás időtartamú.

Létszám

A voucher 2 fő részvételét tartalmazza.

Javasolt öltözet

Az évszaknak megfelelő, kényelmes utcai viselet javasolt.

Időjárási körülmények

Az időjárás befolyásolja a programot, ezért érdemes ez ügyben egyeztetni a szolgáltató partnerrel.

Egyéb információk

Jelenleg a monori Strázsahegyen mintegy 960 pince található összefüggő pincefaluban, amely nem csak Magyarországon, de Európában is egyedülálló.

A Kultpince

A KultPince a Monori Pincefalu jelenleg legnagyobb befogadóképességű pincéje, rendezvényhelyszíne. A 3000 m2-es területen a 80 fő (ültetve) befogadóképességű pince mellett 45-50 fős kapacitású rendezvényteremmel, melegkonyhával és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező fogadóépület, egy 80-90 fős (ültetve), fűthető fröccsterasz valamint saját parkoló található. A rendezvényhelyszín professzionális prezentációs technikával (projektor, motoros vászon, audiovizuális rendszer) felszerelt és WIFI (nagysebességû HIPER-net) internet-kapcsolattal rendelkezik.
A KultPince helyet ad kiállításoknak, tematikus boresteknek, különböző zenei és egyéb kulturális eseményeknek, családi rendezvényeknek - annak érdekében, hogy a pince valóban a bor, a gasztronómia és a kultúra találkozóhelye legyen.

 

Páros Borkóstoló, pincetúra és lovaskocsikázás a Monori Pincefaluban

33 290 Ft

Az élmény 2021. 10. 19. és 2022. 10. 18. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: