Teljes Átváltoztatás profi fotózással

54 900 Ft

Az élmény 2019. 05. 21. és 2020. 05. 20. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Budapest, II. kerület, Margit Körút

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Átváltoztatják!...ha nincs megelégedve azzal, amit a tükörben lát, ha érzi, hogy Önben sokkal több van,ha nyitott az újra, szebbre, vagy ha változtatni szeretne a külsején...?! Igény szerint, profi csapattal (stylist, sminkes, kozmetikus, fodrász, fotós) az egyéniségéhez legjobban illő stílus, frizura és smink kialakítását vállalják.
A csomag tartalma:
1 fő részére teljes Átváltoztatás keretében 1 alkalmi smink és 1 alkalmi frizura elkészítése személyre szabottan, részletesen: igény szerinti alkalmi frizura/konty készítést hajvágás, besütéssel vagy hajvasalással, beszárítással, szemöldök igazítás és szedés, kozmetikai kiskezelést, a bőr felkészítése a sminkelésre, alkalmi smink elkészítése igény szerint, személyre szabott bőrápolási, színanalitikai, valamint smink,- és öltözködési tanácsokat is tartalmazva, továbbá profi fotós által 50 kattintással, 2 átöltözéssel, 2 fajta frizurával és 2 retusált fotóval és kis luxus arcápolási ajándékkal.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

Mielőtt átváltoztatásra vagy fotózásra jönne a szervezők a következőket szeretnék:
- előtte igyon sok vizet (min. 1,5-2L/nap) és aludjon sokat ,
- előtte radírozza le otthon az arcát és hidratálja erősen,
- azon a héten lehetőleg már ne tisztíttassa ki az arcát és ne menjen szoláriumba sem,
- csak erre az alkalomra előtte NE rakasson fel 3D műszempillát, ha megoldható, mivel ha igéző tekintetet szeretne erre az 1 alkalomra, a műszempillát (tincses v. soros) a sminkelés után rakják fel, amit másnap a sminkkel együtt le is tud szedni, a műszempilla +2700 Ft.
- az időpontra pontosan érkezzen, lehetőleg smink nélkül.
- ha bármilyen elképzelése van, nyugodtan hozza magával kinyomtatva a képet.
- hozzon magával 2 kedvenc ruhaszettet, kiegészítőkkel (lehetőleg ne csak fekete színűt)
- legyen Önnél szájfény frissítésre

Az Élmény időtartama

Általában kb.3,5-4 óra, de extrém esetben akár 4-6 óra is lehet, ami az egyeztetések és az egyéni igényektől függően változhat.

Létszám

A voucher 1 fő átváltoztatását tartalmazza.

Időjárási körülmények

Az időjárás nem befolyásolja a programot.

Egyéb információk

Az előnyeit megkeresve és hangsúlyozva garantáltan átváltozik, még szebbé varázsolják, de ezt mindig Önnel egyetértésben és természetesen az egyéniségét, igényeit figyelembe véve teszik, ezért nem kell attól tartania sem, hogy valami olyasmit készítenek az Ön számára (frizura vagy smink), amit Ön nem szeretne vagy nem járul hozzá.
Éppen ezért kérik, hogy ha valamivel nem értene egyet, vagy nem tetszik, akkor az átváltoztatás során jelezze ezt nekik, ők mindent meg fognak tenni, hogy elégedetten távozzon. Utólag reklamációt már nem áll módjukban elfogadni.

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Teljes Átváltoztatás profi fotózással

54 900 Ft

Az élmény 2019. 05. 21. és 2020. 05. 20. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: