Balinéz masszázs

23 990 Ft

Az élmény 2018. 06. 21. és 2019. 06. 20. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Budapest, XIII. kerület, Ipoly utca

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

A tradicionális Balinéz masszázs számos keleti technikán alapul, használja többek között a Svéd masszázs, a Lomi-lomi, Akupresszúra és az indiai Ajurvéda fogásait. A masszázs fő célja a testi és lelki feszültség oldás, amit a gyengéd és erősebb fogások váltakozása segít elő.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A megvásárolt program vouchere tartalmazza a partner elérhetőségeit. A spa vendégeként minden létesítményt korlátozás nélkül igénybe vehet a kezelés előtt és után is.

Az Élmény időtartama

A rituálé 75 perces.

Létszám

A voucher 1 fő részvételét biztosítja.

Javasolt öltözet

Minden kezeléshez biztosítunk törölközőt, papucsot, köntöst, szauna lepedőt. Öltözőnkben zuhanyzó valamint tisztálkodó és bőrápoló szerek állnak a vendégek rendelkezésére.

Egyéb információk

A day spa csak az előre bejelentkezett vendégeket fogadja, és mindig ügyel arra, hogy ne legyen zsúfoltság, hiszen pihenni, relaxálni csak nyugodt környezetben lehet.

A teaház

Kínálata különleges tea válogatásból, frissítőkből, gyümölcsökből, édességekből és csokoládéból áll. Előzetes egyeztetés szerint salátát, sushit, bort, pezsgőt is felszolgálunk.

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Balinéz masszázs

23 990 Ft

Az élmény 2018. 06. 21. és 2019. 06. 20. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: