Privilage Arany Rituálé Hölgyeknek

23 990 Ft

Az élmény 2019. 08. 21. és 2020. 08. 20. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Budapest, XIII. kerület, Ipoly utca

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Ezen kezelés során az előmelegített thai pindras lávakövekkel energizáló masszázst végzünk, hogy helyre álljon a testben az energiaáramlás. Az aranykezelés serkenti az anyagcserét, bőrfiatalító, feszesítő hatású. A rituálék magukban foglalják a test finom leradírozását, ápoló pakolását, kényeztető masszázzsal kombinálva, válogatott egzotikus alapanyagok használatával.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A megvásárolt program vouchere tartalmazza a partner elérhetőségeit. A spa vendégeként minden létesítményt korlátozás nélkül igénybe vehet a kezelés előtt és után is.

Az Élmény időtartama

A rituálé 75 perces.

Létszám

A voucher 1 fő részvételét biztosítja.

Javasolt öltözet

Minden kezeléshez biztosítunk törölközőt, papucsot, köntöst, szauna lepedőt. Öltözőnkben zuhanyzó valamint tisztálkodó és bőrápoló szerek állnak a vendégek rendelkezésére.

Egyéb információk

A day spa csak az előre bejelentkezett vendégeket fogadja, és mindig ügyel arra, hogy ne legyen zsúfoltság, hiszen pihenni, relaxálni csak nyugodt környezetben lehet.

A teaház

Kínálata különleges tea válogatásból, frissítőkből, gyümölcsökből, édességekből és csokoládéból áll. Előzetes egyeztetés szerint salátát, sushit, bort, pezsgőt is felszolgálunk.

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Privilage Arany Rituálé Hölgyeknek

23 990 Ft

Az élmény 2019. 08. 21. és 2020. 08. 20. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: