Erdei kikapcsolódás vadlessel, borvacsorával 4 nap 3 éj 2 fő

91 000 Ft

Az élmény 2020. 06. 02. és 2020. 08. 31. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Noszvaj

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Egy csipetnyi faluban valahol a Bükk déli lejtőin, ahol a patak parton állva tekintete elveszik a zöld erdők lombjában, ahol a kis patak az érintetlen erdőt táplálja, és a szőlő sorok hívogatják, van egy gyönyörűen berendezett kis vendégház, mely sok szeretettel várja a természet és nyugalom kedvelőit.
Kimenni egy vadásszal az erdőre? Izgalmasan hangzik.... Végig követhetik egy vadász napját, aki Jeep-jével és egy kis pálinkával felszerelkezve kiviszi Önöket az erdőbe, ahol megosztja tapasztalatait, történeteit és megmutatja azokat a helyeket, melyeken a legnagyobb valószínűséggel vadakkal találkozhatnak. Laknak itt őzek, szarvasok, vaddisznó család, és persze kisebb állatok is. Ezzel a programmal minden bizonnyal egy igazi kaland vár Önökre!

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A csomag tartalma: Falusi reggeli mindhárom reggel (alapanyagok a noszvaji portákról frissen válogatva).
1.nap este: Vad+Bor vacsora 1 alkalommal 2 fő részére a hangulatos Gazsi pincében Noszvajon, 6 fajtás bor kóstolóval, betekintést nyerhetnek az Egri borkészítés fortélyaiba a borász előadásában.
2. nap: Délelőtt faluséta a házigazda ajánlásával, (kastély, Barlanglakások, Imánytető, Síkfőkúti tavak (akár biciklivel). 3 órás erdei program ebéd után (az ebédet az ár nem tartalmazza). Ezt követően, késő délutáni indulás UAZ Jeep-el az erdőbe, igazi vadásszal. A vadász mindenre megtanítja Önöket a fegyverekkel kapcsolatban és a vadak szokásairól. 30 év fővadászi tapasztalattal kereshetik majd az állatokat.
3.nap: Miután betekintést nyertünk a vadászat rejtelmeibe, felfedezhetjük a környező látnivalókat, tájakat. 20-25 kilométeres körzetben egyaránt található egyszerű falusi fürdő és világszínvonalú gyógyfürdő is (Bükkszék, Demjén, Egerszalók, Mezőkövesd).
Mindezek mellett, az ár tartalmazza: ingyenes 3 órás bicikli használat, valamint ingyenes túra térkép információval, hogy merre is érdemes menni.
A voucher felhasználására kizárólag hétköznapokon, hétfőtől péntekig van lehetőség.

Az Élmény időtartama

A pihenés 4 nap 3 éjszakán keresztül tart.

Létszám

A voucher 2 fő részvételét tartalmazza.

Időjárási körülmények

A programnak csak bizonyos elemeit befolyásolhatja az időjárás, ez ügyben érdemes a szolgáltató partnerrel egyeztetni.

Egyéb információk

A szoba az érkezés napján 16 órától foglalható el, és az elutazás napján 11 óráig kell visszaadni.
Az idegenforgalmi adó 350 Ft/fő/éj helyszínen fizetendő készpénzben.

Falusi élményporta:

Noszvaj gasztronómiája egészen különös összetevőkből áll… A recept a következő: kiváló noszvaji borászok, hagyományos kemencék a portákon, a faluban élő nagymamák tudása, noszvaji házi lekvár, a vadászok zsákmánya és a tanyasi kézműves sajtok. És a helyek ahol az összetevők finomságokká alakulnak: A számos rangos díjjal büszkélkedő Thummerer Pince kemencéi, a Rozmaring étterem melynek főszakácsa és egyben tulajdonosa hosszú külföldi útjain szerzett tudását rakja le elénk az asztalra, és persze a helyi kisebb pincék borászai, akik az időt és energiát nem sajnálva vezetnek el minket kalandos történeteikkel, az első hordótól az utolsóig.

 

Erdei kikapcsolódás vadlessel, borvacsorával 4 nap 3 éj 2 fő

91 000 Ft

Az élmény 2020. 06. 02. és 2020. 08. 31. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: