Exkluzív Hőlégballonos Sétarepülés Édes Kettesben Őrbottyán térségében

179 990 Ft

Az élmény 2019. 08. 21. és 2020. 08. 20. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Őrbottyán térsége

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

A programban résztvevők egy előre egyeztetett helyszínen és időpontban találkoznak. A hőlégballon pilótája és csapata tájékoztatja a jelenlévőket a sétarepüléssel kapcsolatos tudnivalókról, érdekességekről. Az eligazítást, és a kérdések megválaszolását követően – igény szerint a programban résztvevők bevonásával – a személyzet megkezdi a hőlégballon összeszerelését, repülésre való felkészítését.
A sétarepülésre felkészített hőlégballont, a hideg levegős feltöltést követően a pilóta felfűti a hőlégballont. A légijármű repülésre kész. A pilóta megkéri a résztvevőket, hogy foglalják el helyeiket a hőlégballon gondolájában. Kezdődhet a repülés! A sétarepülés magasságának (általában maximum 450-1250 méter) megválasztása és részletei, a résztvevők vágya, és a vonatkozó szabályok szerint történik. A jó hangulat és az életre szóló élmény garantált!

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A programban csak olyan személy vehet részt, aki 12. életévét betöltötte, testsúlya nem éri el a 110 kg-ot, és 120 cm-nél magasabb, illetőleg beszámítható állapotban van, nem áll alkohol, vagy egyéb bódító szer hatása alatt, nem üvegcsontú és nem állapotos. A program hosszára tekintettel, javasoljuk, hogy a résztvevők, és kísérőik hozzanak magukkal elegendő mennyiségű védő-, üdítőitalt.

Ki NEM vehet részt a hőlégballonos sétarepülésben?
- 6 évesnél fiatalabb személyek szállítását a szolgáltató nem vállalja.
- A hőlégballonozás NEM EXTRÉM SPORT, de figyelembe kell venni, hogy a kosárban kb. 1 órát kell állni, ezért azok, akik nem biztos, hogy ezt végig bírják állva, nem szállíthatók hőlégballonnal.
- Súlyosan mozgáskorlátozott személyek, illetőleg 6 hónapon belül súlyos műtéten átesett, krónikus gerincbántalmakkal küzdők, üvegcsontúak, a 3. hónapon túl várandós hölgyek szállítását a szolgáltató nem vállalja. Tekintettel a hőlégballon gondolájának kialakítására, kerekes székes utas sajnos nem szállítható.

Az Élmény időtartama

A program kb. 3 órás elfoglaltságot jelent, a találkozástól az elbúcsúzásig. A sétarepülés időtartama 40-70 perc.

Létszám

A program két személy sétarepülését tartalmazza. A szolgáltató garantálja, hogy a repülés során a gondolában - a pilótán kívül – csak a két résztvevő tartózkodik.

Javasolt öltözet

Javasoljuk, hogy a résztvevők zárt ruházatban, lehetőleg kényelmes, lapos talpú cipőben érkezzenek. A felszállás közben ajánlott egy könnyed sapka viselése. A ruházat, lehetőség szerint ne, vagy minimálisan legyen műszálas.

Kísérők

A kísérők aktívan részt vehetnek a hőlégballon repülésre való felkészítésében, a földi személyzettel együtt (saját járművel) követhetik a hőlégballont, és ott lehetnek a leszállásnál, fogadva a résztvevőket. Fényképezőgépükkel vagy kamerájukkal meg is örökíthetik az eseményt.

Időjárási körülmények

Szinte egyetlen akadálya a hőlégballonos repülésnek, az időjárás. A hőlégballon az első légijármű, amivel ember a magasba emelkedett, s talán éppen ezért irányíthatatlan. Tehát, haladási sebessége, iránya, a szél erősségére, irányára van bízva. Melyet fokozottan figyelembe kell venni a repülés megkezdése előtt, mint ahogyan a csapadék lehetőségét is.
Hőlégballonozásra az év bármely szakában van lehetőség. Nyári időszakban (márciustól-októberig) a repülésre, reggel a napkeltét követő-, este a napnyugtát megelőző két órán belül, míg téli időszakban (novembertől-februárig) időjárástól függően szinte egész nap lehet repülni.

Egyéb információk

A sétarepülést követően, az először repülőket jó hangulatú avatási ceremónia keretei között felavatják. Ez az avatási mód a világon egyedülálló és hagyomány a hőlégballonosoknál. Az avatási ceremónia során névre szóló avató lap kerül átadásra, mely igazolja, hogy a résztvevők repültek hőlégballonnal.

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Exkluzív Hőlégballonos Sétarepülés Édes Kettesben Őrbottyán térségében

179 990 Ft

Az élmény 2019. 08. 21. és 2020. 08. 20. között használható fel.

Hasonló repülős élmények a NagyNap.hu-n: