Siklóernyős Tandem Repülés Magyarország legszebb tájain 60-90 perc

65 000 Ft

Az élmény 2022. 05. 29. és 2023. 05. 28. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Hármashatárhegy

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Ha megkérdeznél olyat, aki már siklóernyőzött, biztosan azt mondaná, hogy életre szóló élményben volt része! Most lehetőséged van Magyarország legszebb tájait fentről, a magasból megcsodálni! A program időtartama több mint egy óra, így megtapasztalhatod, hogy milyen érzés igazán hosszan a levegőben lenni!

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

25 kg-nál nehezebb és 100 kg-nál könnyebb személyek vehetnek csak részt a repülésen. A megvásárolt program vouchere tartalmazza a partner elérhetőségeit.

Az Élmény időtartama

A program 60-90 perces, mely a légáramlatok függvényében változhat.

Létszám

A voucher 1 fő élményét biztosítja.

Javasolt öltözet

Napszemüveg, sportos, szélálló öltözet szükséges (nyáron is), illetve zárt cipő, ami lehet sportcipő, vagy túrabakancs.

Kísérők

Szeretettel várjuk az élményben résztvevő rokonait, barátait, hogy figyelemmel kísérhessék a felszállást és a leszállást.

Időjárási körülmények

A programok időjárás függőek, ezért az időpontot és a helyszínt rendszerint az éppen aktuális szélirány határozza meg. A programon téli időszakban is részt lehet venni. Amennyiben az időjárás kedvezőtlen feltételei miatt el kell halasztani a repülést, úgy lehetőséget biztosítunk egy másik alkalommal új időpont lefoglalására.

Egyéb információk

Bármilyen krónikus betegségről, fogyatékosságról, ami befolyásolhatja a repülést, még a repülés előtt tájékoztatni kell a pilótát (cukorbetegség, epilepszia, stb.).

Egyedi információk

Repülés előtt 24 órával tilos alkoholt fogyasztani, vagy bármilyen más tudatot befolyásoló szert. A repülés helyszínei a következőek lehetnek még: Hármashatárhegy, Pilis, Csolnok (Esztergom mellett), Csobánc (Balaton-felvidék), Vértesszőlős, Gödöllő és környéke (Tura, Kartal), kalocsai repülőtér.

 

Siklóernyős Tandem Repülés Magyarország legszebb tájain 60-90 perc

65 000 Ft

Az élmény 2022. 05. 29. és 2023. 05. 28. között használható fel.

Hasonló repülős élmények a NagyNap.hu-n: