Siklóernyős Tandem Repülés Pároknak (Csörlőpályán)

37 900 Ft

Az élmény 2020. 09. 18. és 2021. 09. 17. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Gödöllő környéke

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Most 2 fő próbálhatja ki a tandem siklóernyőzést! Ahogy csak lebegünk és suhanunk a magasban, szinte semmi sincs odafent körülöttünk, csak a végtelen szabadság. Aki már kipróbálta azt mondja, hogy pontosan olyan érzés, mint amikor a repülésről álmodunk. Mivel nincs zuhanás, motorzúgás és a repülés nagyon alacsony sebességgel történik (25-35 km/óra), így a lebegéshez ez az élmény áll a legközelebb.
A csörlőpályás repülés nagyon biztonságos, ez a leggyakrabban ez a legjobb repülési forma azoknak, akik először próbálják ki a tandem repülést. A repülésnél sima, egyenes talajról szállunk fel, és a csörlő segítségével 400-500 méter magasra húznak fel, majd ott leoldjuk a kötelet, és utána szabadon repülünk.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

25 kg-nál nehezebb és 110 kg-nál könnyebb személyek vehetnek csak részt a repülésen. A megvásárolt program vouchere tartalmazza a partner elérhetőségeit.

Az Élmény időtartama

A program 2 X 10-15 perces, mely a légáramlatok függvényében változhat.

Létszám

A voucher 2 fő repülését biztosítja. A résztvevők egymás után repülnek a pilótával.

Javasolt öltözet

Napszemüveg, sportos, szélálló öltözet szükséges (nyáron is), illetve zárt cipő, ami lehet sportcipő, vagy túrabakancs.

Kísérők

Szeretettel várjuk az élményben résztvevő rokonait, barátait, hogy figyelemmel kísérhessék a felszállást és a leszállást.

Időjárási körülmények

A programok időjárás függőek, ezért az időpontot és a helyszínt rendszerint az éppen aktuális szélirány határozza meg. A programon, téli időszakban is részt lehet venni.

Egyéb információk

Bármilyen krónikus betegségről, fogyatékosságról, ami befolyásolhatja a repülést, még a repülés előtt tájékoztatni kell a pilótát (cukorbetegség, epilepszia, stb.).

Egyedi információk

Repülés előtt 24 órával tilos alkoholt fogyasztani, vagy bármilyen más tudatot befolyásoló szert. A repülés helyszínei a következőek lehetnek még: Gödöllő és környéke (Tura, Kartal), kalocsai repülőtér, Tata környéke (Kocs).

 

Siklóernyős Tandem Repülés Pároknak (Csörlőpályán)

37 900 Ft

Az élmény 2020. 09. 18. és 2021. 09. 17. között használható fel.

Hasonló repülős élmények a NagyNap.hu-n: