Fly by wire - Airbus szimulátor 40 perc

Most 14% kedvezmény:

29 990 Ft helyett

25 590 Ft

Az élmény 2019. 06. 20. és 2020. 06. 19. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Budapest, IX. kerület, Ipar utca

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Most kipróbálhatják a mai világ legmodernebb repülőgépes rendszerét, az Airbus által fejlesztett fly-by-wire logikát. Ezeken a repülőkön már nincs fizikai kapcsolat a kezelőszervek és a repülőgép között. Akár csak a legmodernebb autókban számítógépes felügyelet van minden rendszer felett. Ha a számítógép úgy érzi, hogy a pilóta veszélyezteti a repülőgépet, bele tud nyúlni a vezetésbe. A legszembetűnőbb különbség, hogy a kabinban már nincsenek a jól megszokott szarvkormányok, hanem úgynevezett sidestick–el vezetik a repülőt, ami egy joystickre hasonlít. A program során repülés közben mutatják be a repülő sajátosságait, így szórakoztató marad, hiszen folyamatos fel-le szállásokat hajtanak végre a világ bármely táján, a legváltozatosabb időjárási körülmények között.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

Repülős tapasztalat nem szükséges, a program folyamán szakavatott kolléga segít a repülés minden fázisában. A program 10 éves kortól javasolt!

Az Élmény időtartama

A szimulátoros repülés időtartama 40 perc.

Létszám

A megajándékozotton kívül a programon még 6 fő vehet részt, akik a repülő utasterében tudnak helyet foglalni.

Javasolt öltözet

Kényelmes, utcai viselet javasolt.

Kísérők

A szerencsés megajándékozottat még 6 fő kísérheti el, akik végig követhetik a repülést.

Időjárási körülmények

Az időjárás nem befolyásolja a programot, mivel az beltéren zajlik.

Egyéb információk

A programot a repülőn szorongó embereknek is ajánlják, hiszen a legfőbb oka a szorongásnak, hogy nem tudják, mire számítsanak. Miután megismerik a repülési procedúrát, magabiztosabban tudnak nekivágni egy útnak, mert nem fogja őket meglepetésként érni. Igény szerint bemutatják azokat a biztonsági berendezéseket, amik a biztonságos repülésért felelnek.

Az Airbus

Az Airbus első repülőgépe az A300-as volt, amely a világ első kéthajtóműves, kétfolyosós repülőgépeként vonult be a repülés történetébe. Az A300-as rövidített változata, az A310-es 1982-ben szállt fel először. Ezeknek a gépeknek a sikertelensége miatt döntött az Airbus az A320-as megépítése mellett, amelyben elsőként használtak fly-by-wire irányítórendszert. 2005-ben az Airbus legyártotta a világ legnagyobb utasszállító repülőgépét, az Airbus A380-ast.

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Fly by wire - Airbus szimulátor 40 perc

25 590 Ft

Az élmény 2019. 06. 20. és 2020. 06. 19. között használható fel.

Hasonló repülős élmények a NagyNap.hu-n: