VilágKalandor - Motoros túrák a nagyvilágban

4 990 Ft

Terméktulajdonság

Új VilágKalandor könyvünk az Európán kívüli motoros élményeinket dolgozza fel. Kezdve a marokkói bazárban történt szuper biznisztől, a Grand Canyon lélegzetelállító panorámáján át, a Magellán-szorosnál érzett boldogságunkig! Öt fantasztikus év van mögöttünk, három távoli kontinensen sikerült motoroznunk.

Mindent leírtunk az alábbi fejezetekben:
- Motorozás a Vadnyugaton – egy álom beteljesül (USA 2014)
- Vulkanisztán csodái – vízesések és gleccserek unalomig (Izland 2018)
- Kalandok a világ túloldalán – menny és pokol Patagóniában (Chile / Argentína 2017)
- Motorral az örök tavasz szigetén – lazulás offszezonban (Kanári szigetek/Tenerife 2017)
- Az Atlaszon innen és túl – marokkói kalandok három felvonásban (Marokkó 2012,2013,2014)
- Hogyan szervezd meg álmaid túráját – praktikus kisokos VilágKalandoroknak

Termékjellemzők

„Lebilincselő kiadvány kismillió információval, ötlettel és szórakoztató történettel, méghozzá a műfaj legjobbjainak tálalásában. Motorosoknak és túrázóknak ajánlott, motorostúrázóknak kötelező olvasmány…”
Kovács Zsigmond főszerkesztő, Sportmotor.hu

„Néhány fejezet elolvasása után nem csak motorosoknak ajánlom a könyvet, hiszen a gyönyörű és érdekes helyek nagy részét, ahol a fiúk jártak, autós „túrázóknak” sem szabad kihagyni. Élvezettel olvastam azokról a tájakról, ahol már én is megfordultam egy-egy verseny vagy MotoGP-hétvége alkalmával. A csodás fotókat látva az ember szinte azonnal útra kelne, de előtte érdemes elolvasni Szimi és Zomax „Útravalóit”, nem beszélve a praktikus tanácsokról (felszerelés, biztosítás, motorválasztás), ami a nem túramotorosok számára is kötelező olvasmány. Remélem, egyszer csatlakozhatok majd egy Rhinós túrához, de valószínűleg erre csak a versenyzés után kerül majd sor.”
Kovács Niki gyorsasági motorversenyző

 

VilágKalandor - Motoros túrák a nagyvilágban

4 990 Ft

Hasonló termékek a NagyNap.hu-n: