Ismerkedés a sportbúvárkodás világával

69 900 Ft

Az élmény 2020. 01. 27. és 2021. 01. 26. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Ballószög, Termálfürdő

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Tanuljon meg búvárkodni, sajátítsa el a légzőkészülékes merüléshez szükséges ismereteket, gyönyörű környezetben, biztonságos körülmények között, kellemes termálvízzel töltött medencében, majd természetes vizekben is, tapasztalt búvároktatók segítségével. Ismerje meg a búvárfelszerelés részeit, a hozzájuk kapcsolódó tudnivalókat, a biztonságos merülés, a víz alatti légzés és kommunikáció szabályait.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A programon a részvétel 12 éves kortól lehetséges. A sikeres vizsgát követően a résztvevő nemzetközi nyílt vízi búvár (OWD) képesítést szerez. A program ára tartalmazza a tananyagot, a vizsgadíjat és a nemzetközi búvárigazolvány kiállításának költségét is.

Az Élmény időtartama

A program elméleti oktatásból, uszodai alap búvárgyakorlatokból és legalább 4 nyílt vízi merülésből áll. Az időtartamot a tanuló igényeihez igazítják.

Létszám

A voucher 1 fő résztvételét tartalmazza.

Javasolt öltözet

Strandöltözet javasolt. A szükséges búvárfelszerelést biztosítják. Saját búvármaszk, légzőcső és uszony szükséges, ennek beszerzésében segítenek a szervezők.

Kísérők

A helyszín jellege miatt a rokonok, barátok számára az élmény végigkövetése lehetséges, minden vendéget szívesen látnak.

Időjárási körülmények

Az időjárás nem befolyásolja az uszodai képzést, de a nyílt vízi merülések időjárás függők. Rossz idő esetén természetesen új időpontot biztosítanak.

Egyéb információk

Ismerkedjen meg a tenger élővilágával és a búvárok természetvédő feladataival. Szerezzen magának egy életen át tartó egészséges hobbit, amiből nem lehet kiöregedni, ami egyben fogyókúra is és remek alkalom új barátok szerzésére.

A program célja

Minden tanulóval egyenként, személyre szabottan foglalkoznak. A cél az, hogy biztonságosan és kellemes élményekkel gazdagodva tudjon önállóan búvárkodni.

 

Ismerkedés a sportbúvárkodás világával

69 900 Ft

Az élmény 2020. 01. 27. és 2021. 01. 26. között használható fel.

Hasonló vízi élmények a NagyNap.hu-n: