Katamarán Yacht túra az Adrián 8 nap 7 éj 1 fő

215 000 Ft

Az élmény 2017. 10. 21. és 2017. 12. 31. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Sibenik yachtkikötő

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

A Jóisten kiváltságul adta a végtelen kristálytiszta tengert, a csipkés partokat, s a hosszú forró nyarakat Horvátországnak, de egyáltalán nem zárta ki, hogy Ön is belekóstoljon ebbe a határtalan csodába. Ezen a programon Ön elé tárulhat a nagy titok, ha benevez az adriai katamarán yacht túrára.
Egy katamarán fedélzetén tökéletes biztonságban érzi majd Magát. Stabil, tágas, kényelmesebb, mint az egytestű hajók, könnyebben irányíthatók, így a kezdő hajósoknak is kitűnő választás.
Persze nem kell hajóvezetői jogosítvány vagy tapasztalat, mert itt mindez biztosított, s elég élveznie azt a határtalan szabadságot, amit a tenger nyújt.
Csomagoljon, s szóljon ismerőseinek is! Ennél nagyszerűbb csapatépítő foglalkozást keresve sem talál, de a család is összekovácsolódik egy ilyen út alatt. Az élményt pedig garantáltan még sokáig emlegetni fogják.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

Az ár tartalmazza:
- a hajó bérleti díját kapitánnyal,
- a hajó teljes felszerelését, konyhai felszereléseket, ágyneműt, biztonsági felszereléseket,
- a Bázis kikötőben korlátlan áram, és vízhasználat díját.
Az ajánlat nem tartalmazza:
- az étkezéseket,
- a bázis kikötőbe történő kiutazást.
Helyszínen fizetendő egyéb díjak:
- üdülő adó: 1 Euro/fő/nap
- elhasznált üzemanyag költsége, kb: 10 Euro/fő (hajó típusától függ)
- városi kötéseknél, kikötői díjak: kb 5 Euró/fő
- hajó és horvát utasbiztosítás (a kapitány intézi)
Igény esetén autóbuszos transzfer felár ellenében kérhető.
A weboldalon látható képek csak illusztrációk, a hajó típusa a foglaltság függvénye.

Az Élmény időtartama

A program 8 nap 7 éjszakás kalandot tartalmaz.

Létszám

A voucher 1 fő részvételét tartalmazza.

Javasolt útvonalak

1. javasolt útvonal
● Szombat, megérkezés a bázis kikötőbe, Sibenik Marina Mandalina kikötőbe. Kihajózás, ismerkedés a hajóval. (Sibenik környékén) kagylótelepek megtekintése, felhajózás a Prokljansko Jezero öbölbe, egy szűk csatornán keresztül. Vissza a bázis kikötőbe.
● Vasárnap reggel kihajózás a báziskötőből, elhajózás Sibenikbe, a Szent Antal Csatornán keresztül hajózunk, megtekintjük a tengeralattjáró bunkereket. Majd a Szent Miklós várrom megtekintése. Kikötés egy partfalnál, majd a várrom, sétával megközelítve bejárható, úszás, búvárkodás a tengerben.
● Továbbhajózás, a Kornati szigetek irányába. Kaprije sziget – Kakan sziget – Zírje sziget. Éjszakázás bólyára kötve, valamelyik sziget közelében, fürdés a tengerben.
● Hétfő reggel továbbhajózunk a nyílt tengerre, majd irány az Otok Kornati - Dugi Otok szigetek, fürdés a Smokvicai öbölben, az éjszakát vagy a Smokvicai öbölben, vagy továbbhajózva, a Zut sziget valamelyik öblében töltjük.
● Kedd reggel Zut szigetről, vagy a Smokvicai öbölből továbbhajózunk Ugljan szigetét megkerülve Zadar városa felé megtekinteni a Tengeri orgonát, az Öt kút terét, a piac és a nagyhajók kikötőjét. Az éjszakát Zadar városában, a kikötőben töltjük. Pálmafákkal világító lámpákkal romantikus séta a tengerparton.
● Szerda reggel továbbhajózunk a Pasmani átjáró- felé, áthajózva a csatornán, Zverinak felé tartva kihajózunk a nyílt tengerre, Dugi Otok mentén visszahajózunk a kornati szigetek között Sibenik felé. Az éjszakát a Dugi Otok szigeten valamelyik marinában, vagy bólyára kötve töltjük. Fürdés a tengerben.
● Csütörtökön hajózás a kornati szigetek között, Sibenikhez közeledve, a Lucica öböl felé. Az éjszakát az öbölben töltjük, horgonyon. Naplemente, éjszakai fürdés a tengerben.
● Péntek reggel elhajózunk az öbölből a Szent Antal Csatorna felé, majd behajózunk a Szent Miklós várrom mellet, és a Tengeralattjáró bunkerek mellett, kikötés Sibenik városában, városnézés, a katedrális megtekintése.
● Szombaton visszahajózás a bázis kikötőbe. Hajóleadás, hazautazás.

2. javasolt útvonal
● Szombaton megérkezés a bázis kikötőbe, Sibenik megye, Marina Mandalina kikötőbe. Kihajózás, ismerkedés a hajóval. (Sibenik környékén)
● Vasárnap kihajózunk a kikötőből, a Drvenik sziget irányába, úticélunk Trogír városa, közben fürdés a tengerben, az éjszakát a trogíri városi kikötőben vagy a városi partfalhoz kötve töltjük, közvetlen a tavernákhoz és a várhoz kikötve. Trogír városában éjszakai városnézés. Látványosságok megtekintése.
● Hétfő reggel továbbhajózunk Brac szigetére, városnézés a szigeten, az éjszakát vagy Brac szigetén vagy továbbhajózva Palmizana kikötőjében töltjük, fürdés, búvárkodás a tengerben.
● Kedd reggel továbbhajózunk Hvar szigetérev,vagy Korcula szigetére, vagy mind a kettőre (a csoport döntése), az éjszakát a választott szigeten töltjük.
● Szerda reggel áthajózunk Vis szigetére, onnan Solta szigetére, az éjszakát Maslinicán töltjük, vagy a Maslinica mellett lévő szigetek között horgonyon, az öblökben.
● Csütörtök reggel kihajózunk Maslinicáról Rogoznica felé, napközben fürdés a tengerben, estére megérkezünk Rogoznicára, vagy Murterre, vagy Sibenikben, belső védett öbölben horgonyon töltjük az éjszakát.
● Pénteken reggel továbbhajózunk Sibenik felé megtekinteni a Szent Miklós Várromot, és a Szent Antal Csatornát.
● Szombat reggel visszahajózunk a kikötőbe, hajóleadás, hazautazás.

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Katamarán Yacht túra az Adrián 8 nap 7 éj 1 fő

215 000 Ft

Az élmény 2017. 10. 21. és 2017. 12. 31. között használható fel.

Hasonló vízi élmények a NagyNap.hu-n: