A voucher-érvényesítésről

Voucherét a felhasználás előtt érvényesítenie kell. A vouchert annak kell érvényesítenie, aki majd felhasználja azt. Az ajándékozással kapcsolatos teendőkről lejjebb olvashat.

A legegyszerűbben és leggyorsabban a NagyNap.hu weboldalán tudja érvényesíteni voucherét erre a linkre kattintva.

Bejelentkezés

A weboldalunkon történő voucher-érvényesítshez be kell jelentkeznie. Ezt követően a voucheren szereplő Voucher kód és Biztonsági kód segítségével érvényesítheti a voucherét, és egyeztethet időpontot a kiválasztott programra. A voucher-érvényesítést követően tájékoztató lapot küldünk Önnek, amely tartalmazza a programhoz kapcsolódó partner minden fontos adatát.

Számos élmény függ az időjárástól, az évszaktól valamint partnereink időbeosztásától és terheltségétől, így a programokon kizárólag időpont-egyeztetést követően lehet részt venni! Rugalmas partnereink segítségével biztosan megtalálják a megfelelő időpontot.

A voucher érvényesítését követően a partner adatait tartalmazó tájékoztató lap letölthető PDF-formátumban, illetve e-mailben is elküldjük az Ön részére, vagy bejelentkezést követően bármikor elérheti a dokumentumot a Fiókom menüpontban.

Időpont-egyeztetés

A 2014. szeptember 30-ig vásárolt NagyNap.hu voucher érvényessége a vásárlástól számított hat hónap, a 2014. október 1-je után vásárolt voucherek érvényessége a vásárlástól számított 12 hónap. A voucher érvényessége az akciós és a szezonális programoknál 12 hónapnál rövidebb is lehet, kérjük figyelje a feltüntetett érvényességi időt. Ez alatt az idő alatt fel kell használni a vouchert, ezért javasoljuk, hogy mielőbb foglaljon időpontot a választott szolgáltatást nyújtó partnerüknél!

Ajándékozás

Amennyiben ajándékba vásárolt élményt webáruházunkban, úgy érdemes a kinyomtatott vouchert (elegáns díszborítékos kiszerelés esetén a kézhez kapott komplett borítékot) adnia oda az ajándékozottnak. A voucher-érvényesítését, majd ezt követően az időpont-egyeztetést már az ajándékozott végezheti el, amikor neki megfelel az időpont. Ráadásul, ha mégsem nyerte el a tetszését az Ön által választott program, akkor az ajándékozott üzletünkben vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül be is cserélheti azt, azonos értékűre. Cserére, a voucher-érvényesítést követően nincs lehetőség!

Ha a helyszínen szeretné meglepni az ajándékozottat, akkor természetesen Ön is érvényesítheti az ajándék vouchert. Enélkül ugyanis Ön nem tudná leszervezni a meglepetés eseményt, hiszen a partnerrel való időpont-egyeztetés csak az érvényesítést követően lehetséges. Ha tehát meglepetésnek a programon való részvételt szeretné adni, nem pedig magát a vouchert, akkor ez is lehetséges – ilyenkor az érvényesítés során kell azt megjelölni, hogy a voucher ajándékba lesz.

Ha további kérdése van, vagy tanácstalan, munkatársaink készséggel segítenek Önnek vouchere érvényesítésében a következő telefonszámon: 06 1 225 7264.