Adatvédelmi elvek

Személyes adatok kezelése

A NagyNap.hu felelősséget vállal minden, számára elküldött személyes adat biztonságos kezeléséért. Az Ön által rendelkezésünkre bocsátott adatokat a rendelések feldolgozása során felhasználjuk, illetve akkor, ha Ön kimondottan tájékoztatást kér tőlünk. Kérjük, olvassa el adatvédelmi elveinket!

A NagyNap.hu-n rendelkezésünkre bocsátott adatokat kizárólag a BigDay Kft., a NagyNap.hu védjegy tulajdonosa kezeli!

Milyen bizalmas adatokat gyűjtünk? Hogyan használjuk fel ezeket az adatokat?

Amennyiben Ön NagyNap.hu vouchert igényel, szükségünk van az Ön nevére, címére, valamint e-mail címére. Ezeket az adatokat arra használjuk, hogy teljesítsük rendelését, és eljuttassuk Önhöz választott voucherét. A telefonszámára is szükségünk lesz, hiszen amennyiben nem várt probléma akad rendelésével vagy annak kézbesítésével, mi szeretnénk Önt erről értesíteni.

Fontos tudni, hogy online bankkártyás fizetés esetén a bankkártya adatokat nem a NagyNap.hu webáruház felületén adja meg, hanem a CIB Bank online fizetési felületén! Ezeket az adatokat a NagyNap.hu webáruház nem látja, és később sem kapjuk meg őket. Csupán azt a visszaigazolást kapjuk a bank biztonságos és zárt rendszerétől, hogy a fizetés sikeres volt-e, illetve amennyiben nem, úgy miért nem volt az, mi volt a hiba.

Hogyan védi a bizalmas információkat a NagyNap.hu?

A megrendelések és a vásárlók adatainak tárolása biztonságos szervereken történik. A biztonsági szoftver (SSL) titkosítja az Ön által megadott adatokat, mielőtt azok hozzánk kerülnének. Továbbá a magyarországi adatvédelmi törvényeknek megfelelő biztonsági eljárásokat alkalmazva, azokat maximálisan betartva kezeljük a bizalmas adatokhoz való hozzáférést, és azok harmadik személy számára történő átadását.

A NagyNap.hu által összegyűjtött információk hozzáférhetőek-e harmadik személy részére?

A NagyNap.hu nem kereskedik az Ön személyes adataival, nem adja el és nem kölcsönzi őket harmadik fél részére. A NagyNap.hu átfogó statisztikákat készíthet vásárlóiról, valamint a megrendelések alapján saját forgalmáról. Ezek a statisztikák nem tartalmaznak olyan adatokat, melyek alapján vásárlóink beazonosíthatóak lennének. Foglalkoztatunk alvállalkozókat, akik bizonyos feladatokat helyettünk végeznek el. Ezek a feladatok a következők: rendelések teljesítése, csomagok kézbesítése, levelek postázása, e-mailek kiküldése, ismétlődő adatok módosítása, adatok elemzése, marketingtámogatás. Ezek az alvállalkozók kizárólag a munkájuk ellátásához szükséges adatokat kapják meg, sok esetben nem egyedi, hanem összesített adatokat. Ezen adatokat más célokra nem használják fel, és a magyarországi adatvédelmi törvények szerint kezelik őket.

Az Ön hozzájárulása

A NagyNap.hu webáruházban történő regisztráció és/vagy vásárlás, illetve voucher-érvényesítés során Ön a hozzájárulását adja ahhoz, hogy a NagyNap.hu összegyűjtse és felhasználja a megadott személyes adatait rendelése végrehajtására, valamint ahhoz, hogy a megadott elérhetőségeire az Ön számára információs anyagot, kereskedelmi ajánlatot, hírlevelet küldjön. Amennyiben adatvédelmi eljárásunkat megváltoztatjuk, a változásokat haladéktalanul megjelentetjük webáruházunk oldalain! Így Ön mindig tudni fogja, hogy amennyiben bármi változott volna, úgy milyen adatokat gyűjtünk össze, hogyan használjuk ezeket, és kik számára tesszük hozzáférhetővé az adatokat. A változásokról felhasználóinkat e-mailben értesítjük.

Ossza meg velünk véleményét!

A NagyNap.hu kíváncsi az Ön véleményére. Kérjük, hogy amennyiben bármilyen észrevétele vagy megjegyzése van az adatvédelmi elveinkkel kapcsolatban, írjon nekünk az mail címünkre!