Esküvőre

1. oldal

Esküvői ajándék

Ajándékozz olyat a jeles alkalomra, amiről mindig eszébe jutsz majd az ifjú párnak! Lepd meg őket élménnyel nászajándékba! Kifejezetten esküvőre összeállított programjaink között találsz romantikusabb vagy akár extrémebb hangulatút is. Ne csak a nagy nap legyen emlékezetes számukra, hanem az azt követő események is. A tárgyi ajándékok sokszor nem találnak célba, de egy életre szóló élménynek mindenki örül.

Élménykereső

Az Ön keresése:

  • {{labelCategory.name}}

Résztvevők száma:

Ár:

  • tól ig

Élmények:

Kulcsszó:

Mindenki nagy napja

A NagyNap-hu igazán tisztában van azzal, mitől lesz emlékezetes egy közös élmény, hát még, ha az a szerelmesek nagy napja, vagyis az esküvő. Ha te is igazán szívet melengető, emlékezetes, kreatív, őrületes, vagy nevetésre ösztönző ajándékkal szeretnél hozzájárulni a közös boldogságukhoz, akkor a legjobb helyen keresgélsz.
Egy kenyérpirító, mikrohullámú sütő vagy teafőző -csak, hogy a klasszikusokat említsük-, nem igazán számítanak ma már nyerő választásnak. Persze egy vastag borítéknyi pénz is lehet hasznos, ám, ha igazán személyre szólót akarsz adni az ifjú párnak, amivel kifejezed, hogy szereted, tiszteled őket, és figyelsz is rájuk, akkor a legtutibb választás valamilyen élményajándék .

Esküvői ajándék romantikus pároknak

Kiváló lehetőség a mézeshetek megnyújtására, ha olyan élményprogrammal leped meg őket, amin továbbra is egymásra tudnak koncentrálni, ami ellazítja és elvarázsolja őket. Ki ne vágyna egy kis extra pihenésre és meghitt órákra?
Lehet az egy csodás sétarepülés a Balaton, vagy valamelyik város felett, de meglepheted őket vitorlás kirándulással, és egy kényeztető SPA csomaggal is.
Akik szeretnek kicsit a gasztronómiában kalandozni, és belefér még pár nap utazás, azoknak a legkiválóbb ajándék lehet egy borvacsorával egybekötött hétvége, vagy egy háromnapos erdei piknik.
Ha pedig még egy körre a magasba repítenéd őket, akkor a szerelmük beteljesedhet az égben is, hiszen van szív alakú hőlégballon, amiben utazhatnak

Száguldás, Porsche, szerelem?

Mindenki imádja azt a pillanatot, amikor a filmekben az ifjú pár elhajt a kocsival, és húzzák maguk mögött a csörgő-csattogó dobozokat, és az ablakban ott a “Just Married” felirat. Valahogy a járművek igen jól passzolnak az esküvőkhöz, ezért élményeink között is számos van, ami autókhoz, repülőkhöz, hajókhoz, vagy akár extrémebb dolgokhoz kötődnek.
Lepd meg a szerelmeseket egy limuzinos programmal, sportautó vezetéssel, gokartozással, siklóernyőzéssel, vadvízi hétvégével, vagy monster truck-ozásal és monster bike-ozással! Ráadásul ezek az opciók ajándékutalványként is elérhetőek, így ők maguk választhatják ki a számukra legnyerőbb programot.

Kalandorok se kíméljenek!

Miért kellene, hogy a házassággal véget érjenek a kalandok? Már, ami a közös élményeket, és agyturbózó programokat illeti.
Azoknak a pároknak, akik kedvelik az elmejátékokat és kreatív kihívásokat, nekik tökéletes esküvői ajándék egy rejtélyes vacsorával egybekötött nyomozás, egy hátborzongató szabadulószoba játék vagy egy stratégiai bunker meglátogatása.

Válassz bármilyen élményajándékot is, hidd el, nagy nap lesz a számotokra, amikor átélitek!