A szállításról

Az elegáns díszborítékkal rendelt NagyNap.hu-s voucherek kézbesítését Magyarország teljes területén a GLS Hungary Futárszolgálat és a Magyar Posta Zrt. végzi.

A webáruházban feltüntetett árak az elektronikus úton, PDF-ben letöltött e-voucherekre vonatkoznak! A díszborítékos, általunk nyomtatott és csomagolt voucher árát nem tartalmazzák, amely 990 Ft termékenként.

A kézbesítés díja futárszolgálattal 2 790 Ft
A kézbesítés díja postai úton 1 690 Ft.

Ajándékutalvánnyal való fizetés esetén természetesen a díszboríték ill. a kézbesítés díja fedezhető a rendelkezésre álló keretből. Az adott termékekre vonatkozó, egyösszegű vagy százalékos kedvezmények azonban kizárólag a termékek árára vonatkoznak, a díszboríték ill. a kézbesítés díját nem csökkentik! Ezek a weboldalon a kosárban is külön jelennek meg, és külön is adódnak össze.

A NagyNap.hu webáruházban feltüntetett árak az áfát tartalmazzák. Amennyiben rendelésével, a kézbesítéssel vagy termékeinkkel kapcsolatban kérdése van, úgy hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 1 225 7264-es vezetékes telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az címre!