NagyNap.hu ajánlata céges ajándékra

NagyNap.hu ajánlata céges ajándékra

A NagyNap.hu új megoldást vezetett be, mellyel új piacot teremtett.

Miért működik jól az üzleti világban az élményajándékozás? Mert ebben az esetben nem beszélünk pénzről, csak élményről. Így át lehet adni látványosan az ajándékot, anélkül, hogy az értékéről kelljen beszélni.

Ajándékmegoldásaink tökéletesen megfelelnek az üzleti ügyfelek elvárásainak: eredetiek, igényesek, és nem lehet velük tévedni, hiszen a megajándékozott számos programlehetőség közül maga választhatja ki azt az élményt amit szeretne átélni.

A NagyNap.hu ajándékcsomag különböző ajándékozási alkalmakkor jelenthet ideális megoldást, mind humán erőforrás, mind marketing területen.

  • Kollégák ajándékozása olyan alkalmakkor, amikor a cég gondol dolgozójára, dolgozóira például karácsony, vagy jubileum alkalmával.
  • Vállalatok közti ajándékozás elegáns és elfogadott formája a köszönetnyilvánításnak.
    Tapasztalatunk szerint az értékesítésben, viszonteladói hálózat motiválásában különösen jól működő megoldás az élményajándék.
  • Vásárlók ajándékozása esetén a termék promóciók, vásárlásösztönző programok, nyereményjátékok a kiemelkedő területek.

Ha cége számára fontosak a dolgozók és az ügyfelek, és segíthetünk abban, hogy az élmények által még motiváltabbá és lojálisabbá tegye őket, akkor keressen minket bizalommal.


Csendes Melinda
irodavezető
mobil telefon: 06 30 382 8737
telefon: 06 1 225 7264
mail: ugyfelszolgalat@nagynap.hu