Rólunk

A csapat

Születésnapja és névnapja mindenkinek van az év során, de számtalan más ünnepnap akad még életünkben, amelyek fontosak. A NagyNap.hu-nál mi pontosan tudjuk, hogy ezeken a napokon ajándékot adni és ajándékot kapni fantasztikus érzés. Azon vagyunk, hogy minden egyes ajándék, mely tőlünk származik, igazi élmény és örömteli meglepetés legyen.

A BigDay Kft. által üzemeltetett, magyar tulajdonú NagyNap.hu webáruháznál azon dolgozunk, hogy mosolyt csaljunk az élményajándékot vásárlók és a megajándékozottak arcára egyaránt. Zászlónkra tűztük, hogy életre szóló élményeket kínáljunk, mert hiszünk abban, hogy az igazi ajándék nem kézzelfogható. És hiszünk abban is, hogy ügyfeleink elégedettsége azon múlik, mennyire tudjuk élménnyé tenni számukra ezeket a különleges napokat.

Szeretnénk, ha a nálunk vásárolt meglepetés nemcsak a megajándékozott számára lenne élmény, hanem az ajándékozó számára is, aki örömet szeretne szerezni különleges programjainkkal. Egy igazán jól kiválasztott ajándék ugyanis egy életre szóló élmény lehet, így szorosabbra fűzve a kapcsolatot az ajándékozó és az ajándékozott között. Hogy minden igényre választ tudjunk adni, szenvedélyesen keressük az új lehetőségeket programkínálatunk bővítéséhez, és erre ösztönözzük partnereinket is. Elköteleztük magunkat a mellett, hogy csak minőségi és színvonalas programokat kínáljunk ügyfeleink számára, amelyek valós értéket képviselnek és közvetítik azt az életérzést, amely oly fontos ahhoz, hogy megéljük a boldog pillanatokat.

A webáruház csaknem 1000 féle programot és életre szóló élményt kínál a látogatóknak az ország egész területén, és azon kívül is