NagyNap.hu a társadalomért

Egyedi kerémia puzzle Ez az egyedi kerámia puzzle – melyen megtalálható Cseh László olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ és Európa-bajnok magyar úszó aláírása is – 2013 októberében készült, és a United Way Magyarország október 19-én tartott gálavacsoráján, a vendégek közreműködésével került kirakásra. A puzzle-t az árverésen Zámbó Árpád, a BigDay Kft. tulajdonosa vásárolta meg.

A minket körülvevő értékek megteremtése és megóvása elengedhetetlen a jövő építése szempontjából.

Meggyőződésünk, hogy az egész vállalati működést, a vállalati kultúrát át kell, hogy hassa az a tudat, hogy társadalmunk hosszú távú érdekeit a mindennapi munkánk során is szem előtt kell tartanunk. Törekvéseinknek munkatársaink, ügyfeleink és beszállítóink érdekeivel és környezetünk, társadalmunk szükségleteivel összhangban kell lennie, figyelembe véve a jelen generációinak igényeit, felkészülve a jövő generációinak szükségleteire.

Éppen ezért, amellett, hogy vásárlóink számára elérhetővé tettük az e-voucher használatát, amely környezetkímélő a szállítás kiiktatása kapcsán, törekszünk arra is, hogy más aktivitásokkal is hasznára váljunk a társadalomnak.

Büszkék vagyunk arra, hogy évek óta elkötelezett támogatói vagyunk a United Way Magyarország non-profit szervezetnek, akik a társadalmi jólét érdekében a helyi közösségek mozgósításával javítják az életminőséget Magyarországon. Az Alapítvány egy olyan világ építését tűzte ki célul, amelyben a színvonalas oktatáshoz való hozzáférés, a pénzügyi stabilitás és az egészséges életkörülmények egyaránt biztosítottak a gyerekek, a fiatalok, valamint a családok számára.

A NagyNap.hu számára kiemelten fontos az ilyen nemes ügyek felkarolása, és népszerűsítése.

A United Way Magyarország tevékenységéről részletesebben itt olvashat.