Általános Szolgáltatási Feltételek

A NagyNap.hu élményeket és programokat a NagyNap.hu webáruház üzemeltetőjével, a BigDay Kft.-vel szerződéses jogviszonyban álló partnerek biztosítják. A NagyNap.hu különös gonddal választja ki partnereit, és mindent megtesz azért, hogy a programok igazi élmények legyenek. A NagyNap.hu voucherek felhasználását megelőző időpont-egyeztetés közvetlenül a partnerekkel történik.

NagyNap.hu voucherre vonatkozó szabályok és feltételek

A NagyNap.hu webáruházban található élményeket NagyNap.hu voucherrel lehet igénybe venni. Minden voucheren szerepel egy Voucher szám és egy biztonsági kód, amelyeket az ügyfélszolgálatunkkal történő kapcsolatfelvételkor minden esetben meg kell adni.

Amennyiben a megvásárolt vouchert mégsem szeretné felhasználni vagy ajándékba adni, és ezt a vásárlástól számított 30 napon belül írásban jelzi ügyfélszolgálatunknak az ugyfelszolgalat@nagynap.hu mail címen, úgy maradéktalanul visszatérítjük a megvásárolt voucher értékét az esetleges csomagolási és szállítási díjjal együtt az elállási jog értelmében.

A voucher a megvásárlás után a voucher érvényességi idejének végéig, és a felhasználása előtt bármilyen másik élményre ingyenesen cserélhető. Ha a kiválasztott élmény értéke meghaladja a megvásárolt voucher értékét, akkor a különbözetet kell megtéríteni, a csere ebben az esetben is díjmentes.

A voucherek érvényessége a vásárlástól számított 12 hónap. A voucher érvényessége az akciós és a szezonális programoknál 12 hónapnál rövidebb is lehet, kérjük figyelje a feltüntetett érvényességi időt. A lejárati dátum, azaz az érvényesség a voucheren fel van tüntetve. A voucher érvényességi ideje nem változtatható meg. Ez alatt az idő alatt fel kell használni a vouchert, ezért javasoljuk, hogy mielőbb foglaljon időpontot a választott szolgáltatást nyújtó partnerüknél!

Ha az Ön Voucherének a száma 1-essel kezdődik, a programon való részvételhez voucher-érvényesítés szükséges. Érvénytelen voucherrel nem lehet részt venni a programokon! Érvényesített vouchert nem áll módunkban cserélni. Ha az Ön Voucherének a száma 2-essel kezdődik, és az Érvényesség kezdete 2017.09.25. utáni dátum, úgy az Ön Voucherét nem kell érvényesíteni.

A voucher nélkül nem lehet a programon részt venni. Ezért az online letöltött elektronikus vouchert ki kell nyomtatni és ugyanúgy, mint a futárszolgálat vagy posta által kézbesített vouchert, a program helyszínén a NagyNap.hu szolgáltató partnerének át kell adni.

A voucher felhasználása előtt minden esetben időpont-egyeztetés szükséges. A voucher kizárólag egyszer használható fel. A vouchert mindig biztonságos helyen kell tartani. A NagyNap.hu nem vállal felelősséget a voucher elvesztéséért, vagy az azzal történő visszaélésért. A programon a résztvevő saját felelősségére vehet részt. A NagyNap.hu voucher szabadon átruházható, így ajándékba is adható.

Garancia az élmény lemondására illetve cseréjére

A megrendelt élmény lemondását online rendelt voucherek esetén a webáruházunkból történő letöltésig, az elegáns borítékban rendelt voucher esetén a kézbesítő futárnak történő átadásig vagy a postai úton történő kézhezvételig áll módunkban elfogadni. Az esetleges módosítási kérését az ügyfélszolgálati e-mail címre kérjük eljuttatni.

Előfordulhat, hogy rajtunk kívülálló okokból következően (pl. időjárás vagy műszaki okok miatt) le kell mondani egy adott élmény időpontját. Lehetőség szerint a lehető leghamarabb értesíteni fogja szolgáltató partnerünk az ilyen lemondásról, valamint felajánl alternatív időpontokat. Sajnos a NagyNap.hu-nak nem áll módjában megtéríteni Önnek a lemondás miatt fellépő esetleges költségeket.

Élmények leírása

A NagyNap.hu által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Kivételes esetben előfordulhat azonban, hogy némi változtatást kell tennünk az élmény programjában, a biztonság növelése, az élmény gazdagítása vagy egyéb okok miatt. Minden élményről részletes tájékoztatást ad ügyfélszolgálatunk, mely a 06 1 225 7264-es vezetékes telefonszámon hívható. Az élmények részletes leírása a webáruházunkban és a NagyNap.hu voucheren is megtalálható.

Élmények illusztrációi, képei

A webáruházban és a promóciós anyagokban feltüntetett képek illusztrációk, melyek valósak, de esetenként kis mértékben eltérhetnek a helyszíni körülményektől. Arra törekszünk, hogy az illusztrációk a lehető legjobban mutassák be az élményt. A földi-, vízi-, légi járművek és a környezetnek egyes részletei különbözhetnek az adott helyszíneken.

Élmények helyszíne

A NagyNap.hu élmények a leggondosabban kiválasztott helyszíneken kerülnek megrendezésre. Folyamatosan bővítjük helyszíneink választékát. Azonban az is előfordulhat, hogy valamelyik helyszínen tőlünk független okok miatt meg kell szüntetnünk működésünket. Amennyiben egy Ön által kiválasztott helyszín megszűnik, felajánlunk helyette egy másikat. Előfordulhat, hogy az általunk javasolt helyszínt más szolgáltató működteti, mint az, amelyet eredetileg választott. Néhány élmény helyszíne a várostól távolabbi területeken helyezkedik el, de minden esetben gépjárművel megközelíthető helyen. Minden helyszín saját szabályokkal és feltételekkel működik. Ezeket minden ott tartózkodónak figyelembe kell vennie.

Az élmények időtartama

Minden megadott időtartam egy becsült értéket jelent, mely a helyszíntől függően változhat. Az általunk megadott időtartamok tájékoztató jellegűek, melyeket igyekszünk betartani, betartatni. Az élményeken esetenként többen vesznek részt egyszerre, így előfordulhat, hogy egy kicsit várakozni is kell. A programtervezetet tájékoztatásnak szánjuk, esetleges változások lehetnek az események sorrendjében.

Korlátozások

Az élményekhez tartozhatnak korlátozások is. Ezeket a korlátozásokat (pl. korra, egészségre, súlyra, magasságra vonatkozóan) részletesen feltüntetjük az élmény leírásánál. Az Ön felelőssége leellenőrizni, hogy eleget tesz-e a megadott feltételeknek. Ne foglalja le az élményt anélkül, hogy meggyőződne a korlátozásokról. Ha bizonytalan ezzel kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatban, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Időjárási körülmények

A NagyNap.hu élmények egy része függ az időjárási körülményektől, ezért javasoljuk, hogy rossz idő esetén tájékozódjon arról, hogy az élmény megrendezésre kerül-e. Ha az időjárás miatt le kell mondanunk az élményt, feltétlenül lehetősége lesz egy új időpont lefoglalására. Természetesen az új időponthoz kötött élmény szintén függhet az időjárástól.

Időpontfoglalás

A NagyNap.hu voucher felhasználása a szolgáltató partnereink által felkínált szabad időpontokban lehetséges. A foglalható időpontokról friss információkat partnereinktől kaphat a voucheren, illetve a voucher-érvényesítést követően kapott tájékoztató lapon feltüntetett elérhetőségeken. Partnereink minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy biztosítsák az Önnek a kiválasztott időpontot. Javasoljuk, hogy foglalását minimum 1 héttel a kiválasztott időpont előtt végezze el, illetve még korábban, ha ünnepnapra vagy hétvégére kíván időpontot foglalni.

Amennyiben az élményekhez szükséges eszközt (pl. jármű) partnerünk nem tudja biztosítani a kiválasztott napra (pl. meghibásodás miatt), fenntartjuk annak a jogát, hogy az adott eszközt másik a leírásban szereplővel megegyező eszközzel helyettesítsük. Amennyiben ez nem lehetséges, fenntartjuk az élmény időpontjának lemondási jogát és lehetőség van új időpont foglalására.

Visszajelzések

Szívesen fogadjuk az élményekkel kapcsolatos visszajelzéseket, melyeket felhasználunk a partnereink értékelése során. Ezért kérjük, hogy az észrevételeket, pozitív vagy negatív értékeléseket írja meg nekünk az e-mail címre. A hozzánk beérkezett levelekre minden esetben válaszolunk.

További feltételek és kikötések

A promóciós anyagainkban és a webáruházunkban feltüntetett árak bruttó árak, áfával együtt értendőek. Fenntartjuk az előzetes tájékoztatás nélküli árváltoztatás jogát, melyet webáruházunkban közzéteszünk.

Ügyfélszolgálatunk megfelelő működése és alkalmazottaink továbbképzése érdekében esetlegesen rögzítjük a telefonhívásokat.

A NagyNap.hu a legnagyobb körültekintéssel választotta ki szolgáltatóit és helyszíneit, azonban nem tud felelősséget vállalni ezek biztonsági színvonaláért, illetve szolgáltatásaikért.

Amennyiben a NagyNap.hu mulasztásából illetve hibájából adódóan bármilyen követeléssel él, a NagyNap.hu kárpótlási kötelezettsége nem haladja meg az élmény eredeti értékét.

A promóciós anyagokban feltűntetett szövegek, képek és illusztrációk a szerzői jogok védelme alatt állnak. Ezért ezek engedély nélküli másolása szigorúan tilos.

Az összes fenti feltétel és követelmény érvényes minden személyre, aki NagyNap.hu vouchert használ.

A NagyNap.hu fenntartja az előzetes tájékoztatás nélkül történő szabályváltoztatás jogát, melyet itt, a webáruházban közzétesz.

Védjegy

A NagyNap.hu védjegy. Logoinkról bejegyzett jogokkal rendelkezünk. Senkinek sem áll jogában használni védjegyünket vagy logonkat csak akkor, ha arról a NagyNap.hu írásos engedélyt ad. Nem használhatják védjegyeinket és logoinkat a NagyNap.hu voucher vásárlói és a megajándékozott személyek sem. Társvállalkozóinkat valamint tagjainkat külön tájékoztatjuk a védjegyekkel kapcsolatos jogaikról.

Adatvédelem

A NagyNap.hu az adatok védelme terén eleget tesz a magyarországi törvényi kötelezettségeknek, és munkája során e szerint dolgozik. Tisztában vagyunk azzal, hogy a ránk bízott adatok:

  • Becsületesen és jogszerűen kezelendőek.
  • Csak bizonyos meghatározott célokra használhatóak fel.
  • Csak a feltétlenül szükséges ideig kerülnek megőrzésre.
  • Az adatokhoz tartozó személyek jogainak figyelembevételével kezelhetőek.
  • Semmilyen körülmények között nem kerülhetnek ki a cég rendszereiből.

Az Ön hozzájárulása

A NagyNap.hu webáruházban történő regisztráció és/vagy vásárlás, illetve voucher-érvényesítés során Ön a hozzájárulását adja ahhoz, hogy a NagyNap.hu összegyűjtse és felhasználja a megadott személyes adatait rendelése végrehajtására, valamint ahhoz, hogy a megadott elérhetőségeire az Ön számára információs anyagot, kereskedelmi ajánlatot, hírlevelet küldjön. Amennyiben adatvédelmi eljárásunkat megváltoztatjuk, a változásokat haladéktalanul megjelentetjük webáruházunk oldalain! Így Ön mindig tudni fogja, hogy amennyiben bármi változott volna, úgy milyen adatokat gyűjtünk össze, hogyan használjuk ezeket, és kik számára tesszük hozzáférhetővé az adatokat. A változásokról felhasználóinkat e-mailben értesítjük.