NagyNap.hu ajánlata céges ajándékra

NagyNap.hu ajánlata céges ajándékra

A NagyNap.hu új megoldást vezetett be, mellyel új piacot teremtett. Ön tetszés szerint határozhatja meg, hogy milyen összegben szeretne ajándékot adni, mi pedig elkészítjük Önnek az ajándékcsomagot abban az értékben és a kért mennyiségben. A folyamatosan megújuló kínálatunkban több mint 900 élmény érhető el, ezért akár szezonális ajándékcsomagot is el tudunk készíteni egyéni összeállításban.

Miért működik jól az üzleti világban az élmény ajándékozás? Mert ebben az esetben nem beszélünk pénzről, csak élményről. Így át lehet adni látványosan az ajándékot, anélkül, hogy az értékéről kelljen beszélni.

Ajándékmegoldásaink tökéletesen megfelelnek az üzleti ügyfelek elvárásainak: eredetiek, igényesek, és nem lehet velük tévedni, hiszen a megajándékozott számos programlehetőség közül maga választhatja ki azt az élményt amit szeretne átéléni. Ráadásul ez az ajándékot adó cégnek nem jár semmiféle külön szervezéssel, ezt mi megoldjuk.

A NagyNap.hu ajándékcsomag különböző ajándékozási alkalmakkor jelenthet ideális megoldást, mind humán erőforrás, mind marketing területen.

  • Kollégák ajándékozása olyan alkalmakkor, amikor a cég gondol dolgozójára, dolgozóira például karácsony alkalmával, vagy jubileum alkalmával. Az élményajándék kiváló az egyéni motiválásra, vagy az elért célok után a jutalmazásra.
  • Vállalatok közti ajándékozás elegáns és elfogadott formája a köszönet nyilvánításnak. Mivel az üzlet emberek között kötődik, ezért az ajándékozás természetes és különös figyelmesség. Ilyen alkalom a céges karácsonyi ajándék.
    Tapasztalatunk szerint az értékesítésben, viszonteladói hálózat motiválásában különösen jól működő megoldás az élmény ajándék.
  • Vásárlók ajándékozása esetén a termék promóciók, vasárlás ösztönző programok, nyereményjátékok a kiemelkedő területek. Nemcsak nagy márkák esetén ajánluk hűségprogram ajándékaként az élményajándékot.

Ha úgy gondolja, hogy nem átadni szeretné az élményt, hanem egy felejthetetlen rendezvényre meghívni őket, akkor a NagyNap.hu megszervezi Önnek és le is bonyolítja a programot. Erre annyi ötletünk van,hogy ide le se tudjuk írni a számtalan színes programot.

Ha cége számára fontosak a dolgozók és az ügyfelek, és segíthetünk abban, hogy az élmények által még motiváltabbá és lojálisabbá tegye őket, akkor keressen minket bizalommal.


Csendes Melinda
irodavezető
mobil telefon: 06 30 382 8737
telefon: 06 1 255 7264
mail: melinda.csendes@nagynap.hu