Hogyan működik? Élményajándék 3 egyszerű lépésben

  • Hogyan vásároljak?
  • Hogyan foglaljak időpontot?
  • Felhasználom a vouchert!

Hogyan foglaljon időpontot?

Ha az Ön Voucherének a száma 1-essel kezdődik, kérjük érvényesítse a kapott vouchert! Ezt követően kapja meg e-mailben a partner elérhetőségét. Ha már tudja, hogy mikor szeretné felhasználni a vouchert, és részt venni a programon, akkor egyeztessen időpontot partnerünkkel telefonon vagy e-mailben!

Ha az Ön Voucherének a száma 2-sel kezdődik, és az Érvényesség kezdete 2017.09.26. utáni dátum, úgy az Ön Voucherét nem kell érvényesíteni. Kérjük keresse meg a VOUCHER lapot, ami az élmény leírását követő lap. Ezen az oldalon találja az élmény szolgáltatójának az elérhetőségeit. Ha már tudja, hogy mikor szeretné felhasználni a vouchert, és részt venni a programon, akkor egyeztessen időpontot partnerünkkel telefonon vagy e-mailben!

  • Voucher-érvényesítésKattintson a www.nagynap.hu/voucher-ervenyesites oldalra, jelentkezzen be vagy regisztráljon. Személyes adatainak megadását követően, írja be a voucher jobb felső sarkán található voucher számot és a hozzá tartozó biztonsági kódot. Ezt követően automatikusan küldjük Önnek a megadott e-mail címre a partnerünk elérhetőségeit
  • Időpontfoglalás Egyeztessen időpontot partnerünkkel telefonon vagy e-mailben a megadott elérhetőségek valamelyikén!
  • Részt veszek a programonA legjobb részhez érkezett! Ne felejtse el magával vinni voucherét, partnerünk ezt a helyszínre érkezéskor kérni fogja Öntől!

Felhasználom az élményt!