Sétarepülés

Sétarepülés

A sétarepülés élményével átélhetjük mindazt, amit a madarak tapasztalnak a magasban. Megtehetjük nyitott motoros sárkánnyal, helikopterrel, vagy repülőgéppel. A fellegek felett megélt pillanatok garantáltan felejthetetlen ajándékot adnak majd. Mit is kell tudni erről a különleges programról, hogyan készüljünk fel rá, van-e korhatár? Minden kiderül, ha tovább olvasol!

Élménykereső

Az Ön keresése:

  • {{labelCategory.name}}

Résztvevők száma:

Ár:

  • tól ig

Élmények:

Kulcsszó:

A sétarepülés szabályai

Számos sétarepülés program közül választhatunk, attól függően, mit szeretnénk megnézni, milyen magasból, és, hogy kit szeretnénk vele elbűvölni - tehát mennyire legyen romantikus. A szabályok azonban egységesek szinte mindenhol, ezért ezekre biztosan jó, ha felkészülsz.
Bárki repülhet saját felelősségre, 8 éves kortól, szinte 100 éves korig. A kiskorúaknak ehhez szülői beleegyezés szükséges, bizonyos kor felett pedig néhány komoly betegség kizáró oknak minősülhet. A súlyhatár 120 kg, mindenki biztonsága érdekében.
Ezeken túl tényleg szinte bárki átélheti a felhők közötti élményt. A repülés nem terheli meg jobban a szervezetet, mint egy autóút, ezért nem kell aggódnia egy átlagos fizikumú felnőttnek vagy gyermeknek.
A napszakokat figyelembe véve, csak teljes sötétben nem repülnek a gépek, egyébként általában napkeltétől napnyugtáig felfedezhető a horizont, és persze külön csodában lehet része egy szerelmespárnak, ha a naplementét odafent éli át.
Évszakot illetően sincs sok megkötés, bár sokkal szebb derűs, napos időben a mennyekbe repülni, nincs kizárva egy őszi vagy téli repülés sem. Kivéve persze a nyitott verziókat, mint amilyen egy motoros sárkány. Egyébként a kabinok zártak, fűtöttek és biztonságosak.
A biztonság mindig alapvető, a legképzettebb pilóták vezetik ezeket a szárnyasokat, amik természetesen folyamatosan vizsgáztatva vannak.
A repülés csak akkor hiúsulhat meg, ha nagyon rosszak az időjárási körülmények (orkán, jégeső, köd), és használhatatlan a pálya.
A ruházatra nem kell különösebben odafigyelnünk, elég az évszaknak megfelelő öltözet. Nyitott gépnél ez módosulhat egy extra dzsekivel, a hosszú hajúak pedig jó, ha hajgumival készülnek.

Milyen sétarepülés választható?

Kínálatunkban sokféle gépcsodán a fellegekbe emelkedhetsz, attól függően, mennyi időt szeretnél fent tölteni, mit szeretnél megnézni, és kivel szeretnél utazni. A romantikára éhező párok átélhetnek egy felejthetetlen naplementét Budapest felett, de akár Szentendre felé is vehetik az irányt. Ha inkább a fényekben szeretnének gyönyörködni, akkor pedig mindez éjszakai változatban is elérhető.
Barátainkkal, szüleinkkel megnézhetjük a Budai-hegység, a Dunakanyar vagy Esztergom panorámáját, míg helikopterrel a főváros felett karcolhatjuk az eget.
Minden kínálatban több útvonal választására is lehetőség nyílik, így te is bátran beleszólhatsz, merre vegyétek az irányt.
Természetesen meg tudod örökíteni az élményt telefonnal, videókamerával, sőt a pilóta nagy szeretettel fog beavatni a repülés technikai hátterébe, és a műszerek működésébe is.

Válts térképnézetre, emelkedj a magasba, és nyűgözd le a megajándékozottat is ezzel a lélegzetelállító programmal!