Sporthajó vezetés a Mosoni-Dunán 1 óra, 1-5 fő

44 900 Ft

Az élmény 2022. 09. 30. és 2023. 09. 29. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Győr, Töltésszer u.

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Most egy gyermekkori álma válhat valóra és Ön lehet a kapitány! Méghozzá nem is akármilyen járgányon. A hajó melyet vezethet vendégei társaságában egy 190 lóerős V6 4,3 literes Volvo Penta motorral hajtott, 19 láb hosszú sporthajó. Tapasztalt kapitány segítsége és irányítása mellett elsajátíthatja a motorcsónak vezetés minden fortélyát az alapoktól, éles fordulókon és nagy dőlésen keresztül a végsebességig. A sebesség és a V6 motor duruzsolása mellett nem árt megemlíteni a csodálatos helyszínt és látnivalókat, amerre a hajótúra vezet. Győr nem hiába a vizek városa, a környék csodálatos vízi élővilága lenyűgöző látványt nyújt a városon kívülre merészkedőknek.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A hajózás helyszíne Győr és a Mosoni Duna győri és Győr környéki szakasza. A motorcsónak vezetéséhez semmifajta jogosítvány nem szükséges, a kapitány a jelenlétével segít a hajó irányításában a program alatt.

Az Élmény időtartama

A túra időtartama 1 óra.

Létszám

A voucher maximum 5 fő részvételét biztosítja.

Időjárási körülmények

A programot az időjárás befolyásolhatja, érdemes ez ügyben a szolgáltató partnerrel egyeztetni.

A sporthajó

A vezethető hajó egy 19 láb hosszú 4,3 literes V6-os 190 lóerős motorral meghajtott sporthajó, mely nyomatékos motorjának köszönhetően garantálja a résztvevő számára a sebesség élményén kívül a megfelelő hanghatást is.

 

Sporthajó vezetés a Mosoni-Dunán 1 óra, 1-5 fő

44 900 Ft

Az élmény 2022. 09. 30. és 2023. 09. 29. között használható fel.

Hasonló vízi élmények a NagyNap.hu-n: