Elektromos gokartozás Budapest belvárosában 3X7 perc

8 000 Ft

Az élmény 2021. 10. 28. és 2022. 10. 27. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Budapest, VIII. kerület, Blaha Lujza tér

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Vélemények

Igaz a benzingőzös járgányokat szeretem, gyerekkorom óta ezeket hajtom, de ez az elektromos gokartozás nagyon bejött. Vissza fogok jönni a haverokkal, rendezünk majd egy házi versenyt! Zoli – Piliscsaba

Döbbenet gyorsak és biztonságosak ezek a gokartok. Tényleg meglepő, hogy elektromos gokartokból ilyen sebességet ki lehet hozni. Hibrid autóm van, szerintem az elektromosságé a jövő a járműveknél. Köszönöm családomnak ezt az ajándékot, nagy élmény volt! Attila – Budapest

Többé a gokartozás nem a fülsüketítő zaj, az orrfacsaró bűz és a különböző teljesítményű autók szinonímája! Mostantól a gokartozás kikapcsolódás, verseny, szórakozás, nyomaték és lendület, méghozzá tiszta, igényes környezetben! A svájci gyártású, Audi designerek által megálmodott karbonvázas szupergyors és szuperkönnyű elektromos gokart versenyautók 10 különböző sebességfokozata lehetővé teszi, hogy a fiúk mellett a gokartozás a lányoknak és a gyermekeknek is egyaránt feledhetetlen élményt nyújtson. A gokartok kialakítása szimmetrikus, azaz a vezető középen ül és a testalkatához állítható mind a kormány, mind a pedál távolsága, így kényelmes üléspozíciót lehet beállítani.
A 230 méteres fedett pályán, 16 kanyarban lehet driftel a 21 lóerős elektromos gokarttal. A biztonság érdekében a 130 km/h-ás végsebességet a pályához igazítottuk, hogy a gokartok a lehető legnagyobb vezetési élményt tudják biztosítani.
Jöjjenek el és próbálják ki Önök is Budapest belvárosában az elektromos gokartozás élményét!

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A programot kizárólag 15 éves kortól lehet igénybe venni!

Az Élmény időtartama

A program 3x7 perces futamot foglal magában, amit nem lehet megosztani másik személlyel.

Létszám

A voucher 1 fő részvételét tartalmazza.

Időjárási körülmények

Az időjárás nem befolyásolja a programot, mivel az beltéren zajlik.

Egyéb információk

Hogyan szeretné megkapni a vouchert?
– Elektronikus formában: a vouchert azonnal töltheti vásárlást követően a visszaigazoló e-mailből. A letöltött voucher színes, A4-es méretben nyomtatható.
– Elegáns borítékban: a papír vouchert csomagban küldjük a választott szállítási úton, futárral vagy postán. A csomag tartalmaz egy elegáns díszborítékot, benne az élmény ajándék színes voucherét, továbbá egy papír ajándéktáskát, amiben átadható az ajándék, valamint egy üdvözlőkártyát kis borítékban, amire a személyes jókívánságokat lehet írni az ünnepelt részére. A díszcsomagolás ára : 990 Ft.

Elegáns boríték esetén választható kézbesítés
– Futárral, ahol a megrendelt vouchert a GLS futárszolgálat szállítja ki Önnek. Ára: 2.790 Ft.
– Postai úton a megrendelt vouchert a Magyar Posta Zrt. szállítja ki Önnek ajánlott és elsőbbségi levélként. Ára: 1.190 Ft.

Választható fizetési módok
– Bankkártyás fizetés online a CIB Bank fizetőfelületén: gyors és egyszerű fizetés, azonnali visszaigazolással és elektronikus voucher választása esetén azonnal letölthető az élmény ajándék voucher A4-es méretben, nyomtatható formában.
– Banki átutalás netbankján keresztül: következő munkanap igazoljuk vissza befizetését és küldjük voucherét a megrendelt szállítási módon. Minden, az utaláshoz szükséges információt tartalmazni fog a rendelést követően Önnek küldött e-mailünk.
– Utánvéttel a futárnak is fizethet közvetlenül a kézbesítéskor készpénzben. Ez a fizetési mód csak elegáns borítékban történő rendelés esetén választható.
– Banki befizetés egy CIB Bank fiókban: a CIB Bank bármelyik bankfiókjában befizetheti számlánkra rendelésének értékét. Következő munkanap igazoljuk vissza befizetését és küldjük voucherét a megrendelt szállítási módon. Minden, a befizetéshez szükséges információt tartalmazni fog a rendelést követően Önnek küldött e-mailünk.

Élménygarancia 3 pontja
1. Érvényes 12 hónapig: a voucher a megvásárlástól számított egy évig érvényes, így a megajándékozottnak bőven van ideje az ajándékot élményre váltani.
2. Díjmentesen cserélhető: a voucher a megvásárlás után a voucher érvényesítéséig bármilyen másik élményre ingyenesen cserélhető. Ha a kiválasztott élmény értéke meghaladja a megvásárolt voucher értékét, akkor a különbözetet kell megtéríteni, a csere ebben az esetben is díjmentes.
3. 60 napig visszatéríthető: amennyiben a megvásárolt élményt mégsem szeretné felhasználni vagy ajándékba adni, és ezt a vásárlástól számított 60 napon belül jelzi kollégáinknak, úgy maradéktalanul visszatérítjük a megvásárolt voucher értékét.

 

Elektromos gokartozás Budapest belvárosában 3X7 perc

8 000 Ft

Az élmény 2021. 10. 28. és 2022. 10. 27. között használható fel.

Hasonló autós-motoros élmények a NagyNap.hu-n: