Gokart mini bajnokság a Hungaroring gokartpályáján 10 fő

152 990 Ft

Az élmény 2024. 04. 15. és 2024. 10. 29. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Díjmentesen cserélhető
  • 30 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Mogyoród, Hungaroring

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

A Hungaroring Motorizációs Központ területén belül, a versenypálya közepén, exkluzív környezetben található ez a teljesen megújult és megszépült gokartpálya. A program 8 perc bemelegítő szabadedzéssel kezdődik, melyet 6 perc időmérő követ. A harmadik futamban pedig az elért helyezéseknek megfelelően, rajtrácsról indulva versenyeznek a résztvevők 12 körön keresztül. Az első három helyezettnek pezsgős díjkiosztót rendeznek.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

Az ár tartalmazza: 3 futam gokartozást 10 főnek, dobogós díjátadót, 3 üveg pezsgőt. A program ideje alatt a pálya zártkörű. A gokartok használatához minimum 150 cm magasság elérése szükséges.
A programra március közepétől október végéig foglalható időpont. A pálya novembertől március közepéig zárva tart, ebben az időszakban a gokartozás szünetel. 2020-tól már 13 db 270 köbcentis SODI GT4-R gokarttal (150cm<) várjuk a vendégeket 4 gyermek gokartunk (125cm<) mellett. Az összes gokartunk rendelkezik bukókerettel, fejtámlával és a már versenyautókból ismert 4 pontos biztonsági övvel is.

A Hungaroringen zajló nagyszabású fejlesztési és átépítési munkálatok miatt a gokart pálya a 2024-es szezonban továbbra is a Hungaroring kapuin belül, de a megszokott helyszíntől eltérően ideiglenesen egy másik területen üzemel!

Létszám

A voucher 10 fő gokartozását tartalmazza.

Javasolt öltözet

Az 513 méter hosszú pálya szabadtéren található, ezért az érkező vendégek számára fontos a kényelmes, alkalomnak megfelelő ruházat. A résztvevők számára a program idejére bukósisakot biztosítanak, így minden adott egy kellemes gokartozáshoz. A pálya által biztosított bukósisakokhoz maszkok a helyszínen megvásárolhatóak vagy saját maszk használata is engedélyezett.

Kísérők

Hatalmas napernyős teraszt és lounge részleget is kialakítottak, ahol egy frissítő üdítő vagy kávé mellett nyugodtan szurkolhatnak a kísérők az éppen versenyzőknek. Az időeredmények és a verseny állása eközben az LCD monitoron keresztül folyamatosan követhetőek.

Időjárási körülmények

Az időjárás befolyásolhatja a programot, rossz idő estén új időpontot biztosítanak.

Egyéb információk

Az első 3 helyezett dobogós díjátadó ceremóniában részesül, a díj helyezettenként 1 üveg pezsgő, valamint arany, ezüst illetve bronz színű nyakba akasztható Hungaroring emlékkártya.
A pályán a vendégek számára digitális időmérő rendszerrel felszerelt, a jelenleg legmodernebb 270 köbcentis SODI GT4 típusú gokart biztosított, állítható ülésekkel és pedálokkal. A köridőket a résztvevők futam közben a pályán kihelyezett LED kijelzőn követhetik.

 

Gokart mini bajnokság a Hungaroring gokartpályáján 10 fő

152 990 Ft

Az élmény 2024. 04. 15. és 2024. 10. 29. között használható fel.

Hasonló élményvezetés a NagyNap.hu-n: