Karácsonyra

1. oldal

Karácsonyi ajándék

A karácsony kétségkívül a szeretet legfontosabb és legnagyobb ünnepe, éppen ezért az elsődleges, hogy ezeket a napokat együtt töltsük, békességben, harmóniában, vidámságban. A tárgyi ajándékok sokszor praktikusak, hasznosak, de egy-két hét elteltével már nem biztos, hogy emlékezünk a közös pillanatokra általa. Éppen ezért nagyon jó, ha valami olyat adunk karácsonyra, ami maga a szeretet, a törődés, az élmény, a hangulat, a kikapcsolódás, a vidámság, amit együtt élünk át. Pontosan ezért az élményajándékok és különleges programok a legkiválóbbak erre az alkalomra. A NagyNap.hu készséggel segít a karácsonyi ajándék megtalálásában!

Élménykereső

Az Ön keresése:

  • {{labelCategory.name}}

Résztvevők száma:

Ár:

  • tól ig

Élmények:

Kulcsszó:

Bensőséges hangulat

Ha maradnánk az ünnepek szellemiségénél, és szeretnénk olyan meglepetést adni, ami melegséget, törődést, pihenést vált ki, akkor elsősorban érdemes a wellness programok közül válogatnunk.
Az egész éves fáradalmakat jó érzés lesz kipihenni egy egész napos spa alkalmával, egy páros masszázson, vagy egy kényeztető hétvége során. A fájó testrészek ellazítása, a relaxáció, és az energetikai feltöltődés garantáltan olyan élményt ad a megajándékozottnak, ami az ünnepek után is kitart. Így könnyebb lesz megkezdeni az újévet is.

Télen is űzhető extrém programok

Az adrenalin kedvelők számos különleges élményprogram között csemegézhetnek, amelyek egy része akár télen is átélhető, pláne, ha hómentes, enyhe telünk van. De mivel a kuponok nem romlanak meg, akár később is beválthatjuk őket, ha már kedvezőbb az idő. Jöhet a drift, a versenyautózás, az élménylövészet, a tandemugrás, vagy a rafting. A beltéri extrém sportok egészen biztos, hogy télen is remek alternatívák, így bátran merjük ajánlani a beltéri paintballt, gokartozást, a lézerharcot, a szabadesés szimulátort, a repülő szimulátorokat, és a millió tematikával rendelkező kiszabadulós játékokat

A karácsony szelleme tavasszal is él

Elmúlt a karácsony? Talán naptár szerint igen, de hála az ajándékba kapott kuponoknak, az ünnep és az együttlét átvihető akár a tavaszi, akár a nyári időszakra. Ilyenkor már az időjárás is kedvez a kinti lehetőségeknek. Látogassunk el egy vadvízi hétvégére, lepjük meg párunkat egy borkóstolóval egybekötött hétvégével.
Ilyenkor élhetőek át az olyan hajmeresztő élmények is, mint a quadozás, a szabadtéri paintball, vagy a rally autózás F-1 pályán.

Kreatív karácsonyi ajándékok

Ha az élményt speciális körülmények között szeretnénk megélni, akkor az egyedi ajándékok jöhetnek szóba. A karácsonyfa alatt ötletes megoldás lehet egy műtermi fotózás akár az egész családnak, vagy kimondottan egy szerelmespárnak. De választhatunk szelfimúzeumot is, virtuális élményt, egy jó szabadulószobát, vagy meghívást egy nyomozós, rejtélyes vacsorára!